Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei: "Sunt pregătită să mă căsătoresc"

 Dumba Gabriela
.

Alexandra este câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei și a declarat că este gata să se mărite. Printre primele declarații ale Alexandrei, în calitate de câștigătoare a sezonului 3 Puterea Dragostei, a fost, de altfel, cea în care a anunțat că este pregătită să se căsătorească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra și Cristian Marinescu sunt marii câștigători ai sezonului 3 Puterea Dragostei și au plecat acasă cu suma de 10.000 de euro, cât și cu trofeul Puterea dragostei. În Marea Finală, Alexandra s-a ținut de cuvânt și a venit îmbrăcată într-o rochie albă.

240405052_922305075332931_8917871779806164566_n240405052_922305075332931_8917871779806164566_n

Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei, a atras mai multe priviri, iar întrebările cu privire la o posibilă nuntă cu iubitul ei, Codruț, nu au întârziat să apară. Cristina Mihaela-Doorobanțu, prezentatoarea Puterea dragostei, a dat-o de gol pe blondină, care a dezvăluit că își dorește să se căsătorească.

„Tu ai venit încă din prima zi a competiției cu rochia de mireasă la tine', i-a spus Cristina Alexandrei.

„Eu v-am spus și uitati-mă îmbrăcată în finală cu rochia de mireasă!', a răspuns Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei.

„Cu rochia de mireasă am decis să nu ne grăbim, pentru că avem tot timpul din lume. Eu sunt un ginere mai modern', a spus Codruț.

„Să știi că m-ai dezamăgit! Alexandra mi-a zis: Eu sunt pregătită să mă căsătoresc! A rezolvat și cu buletinul. Ți-e teamă de căsătorie', i-a răspuns lui Codruț prezentatoarea Puterea Dragostei.

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:'Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…’/ EXCLUSIV

Citește și: Silvia Chifiriuc, siluetă de invidiat la 48 de ani!Soția lui Petre Roman a îmbrăcat o ținută super sexy

Alexandra și Marinescu, câștigătorii sezonului 3 Puterea dragostei, ceartă în direct

Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu sunt concurenții care s-au calificat în marea finală Puterea Dragostei, sezonul 3. Cei 8 concurenți s-au luptat pentru cei 10.000 de euro puși în joc.

Dintre toți, Alexandra și Cristian Marinescu au demonstrat că sunt cei mai buni și au câștigat show-ul matrimonial de la Kanal D. Fiecare dintre aceștia va intra în posesia marelui premiu de 10.000 de euro.

Imediat după încheierea Marii Finale, Alexandra și Cristian Marinescu  au oferit primul interviu împreună, în calitate de câștigători. Cei doi au venit în platoul WOWbiz, unde a început un schimb de replici acide.

Blondina a dezvăluit că minciunile pe care Cristian Marinescu le-a spus de-a lungul sezonului trei urmează să ajungă la suprafață în curând. 

„Adevărul o să iasă la iveală în curând. Îi cunosc fiecare minciună. Uitati-vă puțin la diferență față de cum a intrat în casă. Eu am petrecut timp afară și cu el, în Dominicană. Nu am cum să stau lângă niște persoane pe care eu nu le consider reale.

Când sunt în preajma lui, eu am o stare proastă. Înainte de filmare nici nu a spus bună', a dezvăluit Alexandra.

Ce a transmis prezentatoarea Puterea Dragostei

Pe rețelele de socializare, Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a transmis un mesaj emoționant.

'În urmă cu un an, îmi puneam visul în valiză. Am plecat către Puterea Dragostei cu forța pe care ne-o dă Dumnezeu când trebuie să reușim. Am avut convingerea că voi întâlni oameni care mă vor ajuta să-mi îndeplinesc misiunea și am reușit să găsesc drumul potrivit către lumina din sufletul lor. Împreună, ne-am depășit limitele și am scris istorie. Alături de echipa de producție și de concurenții de la Puterea Dragostei, visul a prins viață.

Fiecare secundă din acest an a fost o provocare. Mă înclin în fața tuturor celor care fac parte din acest proiect!! Dumneavoastră, telespectatorilor, vă datorez marea bucurie a zilelor cu audiențe record. Puterea Dragostei se hrănește din motivația primită din partea voastră!!! Vă mulțumesc din suflet pentru cel mai frumos an din viața mea!', a scris Cristina-Mihaela Dorobanțu pe Instagram.

Reality-ul show-ul matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D, continuă cu cel de-al patrulea sezon, ce va avea premiera luni, 6 septembrie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton