Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului: „Nu mai e nicio rivalitate. Cine știe ce o avea în cap...”

.

Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului. Cei doi obișnuiau să fie prieteni și au fost concurenți în emisiunea „Puterea Dragostei'. Tensiunile dintre cei doi au început după despărțirea dintre Alex Zănoagă și Simina Loica, atunci când bruneta a intrat într-o relație cu Alex Bobicioiu. Recent, cei doi foști prieteni s-au duelat în gala RXF, meciul fiind pierdut de tatăl copilului Siminei Loica. Acum, acesta din urmă a susținut că este dispus să renunțe la conflictul creat pentru binele lui Dominic. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Simina Loica și Alex Zănoagă se află în plin proces de divorț. Se pare că bruneta și-a dorit ca despărțirea să aibă loc în instanță, având în vedere că cei doi au împreună un copil. Recent, fostul iubit al brunetei a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu Alex Bobicioiu. Acesta a susținut că a renunțat la orice urmă de rivalitate, dorindu-și ca Dominic să crească într-un mediu armonios, lipsit de conflicte. Cât despre relația cu Simina, se pare că procesul de divorț nu le-a deteriorat relația și se înțeleg bine de dragul copilului pe care îl au împreună.


Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului. După meciul din gala RXF, fostul iubit al Siminei Loica susținea că își dorește revanșa. Ei bine, acesta a concluzionat că nu are rost să continue rivalitățile, având în vedere că fiul său ar putea fi afectat de aceste lucruri.

Citește și: Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica:„Este foarte mică. Ce să faci cu…’


Citește și: Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt:„Dacă mergeam la notar…’

Citește și: Vila Mariei Andria a luat foc. De la ce a izbucnit incendiul:„M-am speriat. 10.000 de euro costă reparațiile’

Citește și: Tobi Ibitoye a fost eliminat de la Chefi la cuțite:'Am vrut să fiu creativ, nu mi-a ieșit'


Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului

Alex Zănoagă a mărturisit că tensiunile dintre el și Alex Bobicioiu s-au consumat după meciul din Gala RFX. În prezent, acesta este de părere că nu mai există niciun motiv de ceartă cu actualul iubit al Siminei Loica.

„Cu Bobicioiu mă înțeleg bine. Am fost să-l iau pe Dominic de la ei, că ei n-au putut să mi-l aducă că făceau grătar. Am fost acolo unde stau ei și am intrat în curte, l-am salutat, nu mai am nimic cu el. Până la urmă copilul o să crească mare și mai încolo o să vadă certuri, nu avea rost. Am fost, ne-am bătut în cușcă, dar gata, nu mai avea rost. Nu avem de ce să continuăm cearta că nu avem de ce’, a susținut Alex Zănoagă, potrivit spynews.ro.


„Nu mai e nicio rivalitate’

Alex Zănoagă a mărturisit că a renunțat la orice urmă de rivalitate față de fostul lui prieten. Cu toate acestea, nu este convins dacă Alex Bobicioiu privește lucrurile în același mod, având în vedere că s-a arătat deranjat de legătura dintre el și Simina Loica.


„Ne salutăm, vorbim, pentru mine unu nu mai e nicio rivalitate, nu știu pentru el. Cine știe ce o avea în cap, dacă vede că mai vorbesc cu Simina, vede că ne înțelegem, dar noi când vorbim vorbim strict de copil. Am zis că dacă n-am putut să ne înțelegem bine împreună, atunci pentru copil al trebui’, a mai zis el.

Cât despre relația cu mama copilului său, acesta a adăugat: „Ne înțelegem foarte bine, ne înțelegem ok pentru ăsta mic. Suntem ok, chiar suntem bine’.

Sursa foto: Facebook