Alex Velea și Antonia, cadou emoționant pentru Zanni, la Survivor. Cum a reacționat Faimosul

.

Când echipa Faimoșilor a câștigat jocul de comunicare de la Survivor, fiecare primit mesaje din partea celor de acasă. Cu toate că nu își arată des partea sensibilă în concurs, Zanni a fost emoționant de surpriza trimisă de acasă de Alex Velea și Antonia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii s-au bucurat din plin de premiul câștigat. Au mâncat pe săturate tocăniță de pui, au putut să bea un pahar de vin, dar și să ronțăie covrigi, migdale sau turtă dulce. Mai mult de atât, echipa a primit atât mesaje din partea susținătorilor, cât și fotografii cu oamenii dragi, de acasă.


Pentru că Zanni nu are o familie biologică aproape, pentru el poza a fost cu Alex Velea și Antonia, cei care l-au luat sub aripa lor protectoare, la fel cum au făcut cu Mario Fresh și Lino Golden. Atunci când și-a dat seama ce dar a primit la Survivor, Zanni a lăsat garda jos și a fost copleșit de emoții.


Alex Velea și Antonia, cadou emoționant pentru Zanni la Survivor

Zanni a ținut să le transmită și el un mesaj celor doi. „Vă iubesc, știți asta. Abia aștept să ajung acasă. Rămân aici că de aia am venit și am nevoie de toată puterea voastră! Vă iubesc! ‘, a declarat Zanni, după victoria Faimoșilor în jocul de comunicare.

Chiar dacă Zanni a stârnit un scandal uriaș la Survivor România și a jignit-o constant pe Elena Marin, Velea îl apără pe protejatul lui. Cântărețul a postat un mesaj pe contul lui de Instagram, în care demonstrează public că Faimosul se bucură în continuare de toată susținerea lui.


Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:’Zi pe față că nu te așteaptă acasă!’

Citește și: Kamara, fratele lui Musty de la Survivor, îl face praf pe Zanni:'Este toxicitatea grupului!'

Citește și: Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor? Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra Stan

Alex Velea îl apără pe Zanni, în scandalul cu Elena Marin


Alex Velea nu este de acord cu limbajul folosit de Zanni, în certurile cu Elena Marin, dar consideră că Faimosul doar s-a apărat în fața acuzațiilor lansate de dansatoarea Andreei Bălan. Artistul crede că protejatul său a fost extrem de deranjat de acuzațiile lansate de colega lui de echipă.

„În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit„, a scris Alex Velea, pe Instagram.


Alex Velea mai este convins că Zanni o să îi ceară scuze Elenei Marin, dar că energia negativă acumulată de Faimos din cauza colegei de echipă este de vină pentru reacția acestuia.

E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai, Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!’, a scris Alex Velea pe Instagram.