Alex Rodriguez i-a făcut o farsă de infarct iubitei lui, Jennifer Lopez! Reacția artistei a fost ilară (video)

.

Weekendul trecut, pe când sărbătoreau Thanksgiving, alături de prieteni, Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au fost protagoniștii unui moment de neuitat. Iubitul i-a făcut lui JLo o farsă de zile mari!

 Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sunt unul dintre cuplurile cele mai hot de peste Ocean.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sunt unul dintre cuplurile cele mai hot de peste Ocean.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez formează un cuplu oficial de la finele anului 2016. Chiar dacă, la început, nimeni nu le-a dat prea multe șanse, iată că s-au împlinit doi ani de când cei doi sunt împreună și lucrurile între ei merg la fel de bine ca la început. Mai mult, Alex și Jennifer, chiar dacă nu sunt căsătoriți, și-au luat un apartament de 15 milioane de dolari în centrul Manhattan-ului și duc deja o viață de familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on


Cea mai bună mamă vitregă a anului

Mai mult, relația dintre Jennifer și cele două fiice ale lui Alex – Ella (10 ani) și Natasha (14) – este una extraordinară, artista putând câștiga fără emoții titlul de Cea mai bună mama vitregă a anului. Și Alex este foarte atașat de gemenii în vârstă de 10 ani ai lui JLo – Max și Emme –, cei patru petrecând adeseori timpul împreună. De altfel, fotografia postată de Jennifer pe contul ei de Instagram în ziua de Thanksgiving nu lasă loc de îndoială în privința relației apropiate care există între cei șase membri ai familiei Rodriguez-Lopez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Farsa de Thanksgiving

Chiar dacă Alex Rodriguez (44) și Jennifer Lopez (49) sunt un cuplu sudat, iată că nu întotdeauna cei doi îndrăgostiți își ghicesc intențiile. Cea mai bună dovadă este farsa de infarct pe care fostul star al baseball-ului american i-a făcut-o iubitei sale chiar de Thanksgiving, în prezența prietenilor… În timp ce toată lumea se afla la masă, în așteptarea bucatelor tradiționale, Jennifer a fost la un pas de a avea nevoie de salvare, nu de mâncare… Rodriguez a pus la cale farsa împreună cu mentalistul Lior Suchard și cu complicitatea prietenilor.

Jennifer a făcut deliciul invitaților

Atunci când The Master Mentalist' a intrat în restaurant, urmat de Jennifer, a atins pe fiecare dintre invitați pe umăr. După ce a făcut turul încăperii, magicianul a pocnit o dată din degete și toată lumea, fără excepție, a căzut ca secerată cu capul pe masă. Reacția artistei e neprețuită. Jennifer nu doar că s-a speriat îngrozitor, dar și-a dus și mâna la gură, exact ca o bunicuță de la țară martoră a unei grozăvii. Evident, au urmat și câteva cuvinte neortodoxe… Din fericire pentru JLo, prietenii ei și ai lui Alex nu au mai rezistat și au izbucnit în râs. Dat fiind că, în final, Jennifer s-a amuzat copios,  se pare că Alex a scăpat fără niciun perdaf de data asta.

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton