Alex Oianu de la Puterea Dragostei se însoară! Și-a cerut iubita în căsătorie

 Dumba Gabriela
.

Alex Oianu de la Puterea Dragostei și-a cerut iubita în căsătorie! Fostul iubit al Biancăi Comănici a găsit-o pe viitoarea sa soție în afara competiției și este foarte fericit că tânăra a acceptat să-i fie alături pentru tot restul vieții. Alex Oianu a și filmat întreaga scenă și a postat totul pe TikTok.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe plajă, în văzul lumii, Alex Oianu și-a cerut iubita în căsătorie, în genunchi, și un prieten a fost de față pentru a filma acest moment special din viața cuplului. Emoționată, tânăra i-a oferit lui Alex răspunsul așteptat cu nerăbdare și după acest „Da” hotărât, urmează nunta.

alex-oianu-iubita-cererealex-oianu-iubita-cerere

„Am spus da!', a fost mesajul transmis de iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei, spre bucuria fanilor.

Adrian Oianu și viitoarea sa soție sunt împreună de mai bine de un an, primele informații despre relația lor apărând în spațiul public în februarie 2020. Toată lumea din jurul lor știa că este o chestiune de timp până când vor face pasul cel mare, având în vedere declarațiile de dragoste pe care și le fac unul altuia încă de la început.

„La Mulți ani celui mai bun iubit! Să ți se îndeplinească toate dorințele și tot ceea ce am clădit până acum să transforme relația noastră în cea mai frumoasă relație din lume! Te iubesc și îți doresc o zi minunată!', a transmis Cristina, iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei, cu ocazia zilei sale de naștere, în septembrie anul trecut.

La rândul său, Alex Oianu o copleșește foarte des pe Cristina cu dragostea lui și îi face declarații de iubire pe rețelele de socializare.

Citește și: Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer:'Din păcate, a murit, dar…'

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie:„Fata lor de 5 ani m-a întrebat…’

De ce s-a despărțit Alex Oianu de Bianca Comănici

Atunci când se afla la Puterea Dragostei, Alex Oianu s-a îndrăgostit de Bianca Comănici, dar tânărul a decis să pună punct relației, nemulțumit că bruneta consuma prea mult alcool.

La vremea aceea, în spațiul public a apărut o filmare în care Bianca, amețită de aburii alcoolului, era la o petrecere și îi cerea lui Alex să îi arate părțile intime, vorbind totodată extrem de vulgar. Iubitul ei de atunci a întregistrat tot episodul.

Într-un live mai vechi, făcut pentru susținătorii ei, Bianca a mărturisit de ce nu a vrut ca filmarea respectivă să fie făcută publică.

' Băusem, eram la petrecerea de ziua Ralucăi. Cred că am băut vreo patru beri, eram în cameră, iar eu când beau mă simt bine. L-am sunat cu apel video pe Oianu. El m-a înregistrat, fără să-mi spună.

Este ilegal, nu are dreptul să mă înregistreze fără acordul meu. Nu mai țin minte exact ce am spus, a trecut ceva timp de atunci. Chiar dacă am spus prostii, nu mai țin minte. Orice om bea, orice om se poate îmbăta. Dar vouă vi se pare normal să înregistrezi o persoană cu care ai o discuție privată și să o facă publică? Persoanele care au capacitatea să înțeleagă, o vor face! Eu asta sunt! ', a spus Bianca în live-ul ei.

Alex Oianu a explicat de ce a ales să-și facă iubita de atunci de râs.

„Sper ca mamele și toate femeile ce m-au înjurat să vadă de fapt ceea ce am vrut eu de fapt să arăt, adevărata față a acestei preaminunate ființe. Fata aceaste se dădea cuminte și îndrăgostită de unul și de altul pe la tv și ea de fapt voia ceea ce vedeți cu toții. Exact cum a spus și Adrian, dacă în continuare nu vedeți anumite lucruri, înseamnă că trăiți degeaba ', a transmis Alex Oianu, pe pagina lui de Instagram, la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton