Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor: „Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri”

.

Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor. Artistul a cucerit topurile muzicale din România și cele din străinătate, însă, în ultimii ani, s-a retras de pe scenă. Interpretul hit-urilor „Dalinda' și „Maria Maria' a vorbit, acum, despre perioada dificilă pe care a traversat-o și despre schimbările recente din viața sa. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În 2012, Alex Mica a lansat piesa „Dalinda’ și a cunoscut un succes răsunător atât în România, cât și peste hotare. În ultimii ani, însă, artistul a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, susținând că a vrut să se regăsească sufletește. Într-un interviu recent, Alex Mica a anunțat că pregătește noi proiecte muzicale și că este implicat într-o nouă relație. Mai mult, artistul a vorbit despre cele mai dificile momente din ultimii ani, susținând că s-a confruntat cu depresia și că se gândea să-și încheie socotelile cu viața.


 Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor. Artistul se pregătește să revină pe scenă și pregătește noi proiecte muzicale. Recent, acesta a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa și despre schimbările pe plan profesional, dar și sentimental.

Citește și: Codin Maticiuc se mută în casă nouă, înainte de nașterea celui de-al doilea copil:„Până acum eram foarte bine, dar…’


Citește și: Radu și Andreea de la Mireasa vor avea o fetiță.Numele inedit pe care l-au ales

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou:„Nu se mai poate’. Motivul separării

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista:'Nu mă simt bine'

Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor

După retragerea din muzică, artistul s-a întors la casa părinților săi. Acum, acesta s-a reîntors la București și se pregătește să revină pe scenă. Acesta a mărturisit că a trecut prin „tot felul de stări și gânduri’ și s-a gândit să-și pună capăt vieții.


„Îndr-adevăr m-am retras așa, mai ales că am plecat de la Constanța, din echipa la care au început cariera și m-am întors la casa părintească și m-am hotărât să mă mut la București. În momentul în care stai și te cunoști pe tine în toate aspectele tale interioare și ajungi la un moment dat să faci un echilibru și să le depășești.

Un moment neplăcut a fost singurătatea, chiar și pe plan sentimental, de 5 ani de zile nu am putut să am o relație. Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri, dar le depășim cu credință, forță, cu tărie…’, a declarat Alex Mica, potrivit spynews.ro.


„Nu vreau să-mi blanez familia’

Artistul a mărturisit că nu s-a simțit sprijinit de familia sa, motiv pentru care a luat decizia de a se muta la București cu actuala sa parteneră. Acesta a suferit enorm după ultima sa relație, susținând că i-a fost greu să-și refacă viața alături de altcineva.


„Cel mai dureros este atunci când în familia ta nu ești înțeles și nu ești susținut cum ar trebui. Nu vreau să-mi blanez familia, dar încerc să-mi fac viața eu la București singur, cu iubita pe care o am acum în viața mea, cu femeia pe care am ales-o’, a declarat Alex Mica, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram