„Sper să reluăm relația și să ne căsătorim”. Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran. I-a luat actriței inel

.

Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran. Weekend-ul trecut, actrița și tatăl fiicei sale au fost surprinși împreună într-un club din București. La scurt timp, blondina a ținut să lămurească  întreaga situație, declarând că întâlnirea a fost întâmplătoare și că nu se pune problema unei împăcări. Pe de altă parte, fostul ei iubit încă speră la căsătorie și susține că face toate eforturile pentru a fi iertat de familia actriței. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran. Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit în urmă cu două luni. Separarea celor doi nu a fost una amiabilă, ci s-a lăsat cu scandaluri, replici acide și multe acuzații dure. Mai mult, tatăl fetiței vedetei a publicat câteva conversații intime, în care își adresau cuvinte grele și se jigneau unul pe altul. De la despărțire, Cristina Cioran a fost fermă cu privire la decizia de a nu-i mai acorda o a doua șansă lui Alex Dobrescu. Totuși, în weekend-ul trecut, aceștia au fost surprinși împreună într-un club, iar fostul iubit al actriței a luat-o de mână. Versiunea actriței este aceea că întâlnirea a fost întâmplătoare, în timp ce barbatul declară cu totul altceva.


La sfârșitul lunii octombrie, actrița a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale. Deși cei doi își făceau planuri de nuntă, aceștia s-au separat în mai puțin de o lună. În ciuda scandalurilor dintre ei și a despărțirii, Alex Dobrescu încă speră că frumoasa actriță îi va deveni soție.

Citește și: „El m-a luat de mână. Am plecat împreună la…’. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare


Citește și: Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu: „Exclus să ne împăcăm. Nu există de dragul copilului’

Citește și: Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira. Cum s-au afișat pe Instagram: „Numai infidelii dau like'

Citește și: Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. Cum au reacționat fanii emisiunii: „Nu merita să plece’


Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran

Tatăl fiicei actrițe recunoaște că a avut un comportament inadecvat și încearcă să restabilească relația cu Cristina Cioran, dar și cu familia acesteia. Potrivit spuselor acestuia, actrița i-ar fi înțeles gesturile din ultima perioadă și chiar i-ar fi oferit ocazia să se întâlnească de câteva ori.

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.


Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă’, a declarat Alex Dobrescu la Xtra Night Show.


I-a luat actriței un inel

În ciuda a tot ceea ce a fost între ei, Alex Dobrescu încă speră că se va căsători cu Cristina Cioran. Pe de altă parte, actrița a fost destul de fermă când a susținut că nu ia în calcul o împăcare cu tatăl fiicei sale. Imediat după ce au fost surprinși în club, blondina a ținut să sublinieze că a fost o „seară zăpăcită’ și nu un pas spre reluarea relației cu Alex Dobrescu.

„Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel’, a adăugat acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa foto: Facebook