Alex Delea a câștigat Survivor 2022. A pus mâna pe marele premiu, de 100.000 de euro

.

Alex Delea a câștigat Survivor 2022. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii PRO TV. În această seară, 31 mai 2022, a fost anunțat câștigătorul Survivor România 2022. X a primit trofeul Survivor 2022, dar a pus mâna și pe mult râvnitul premiu, în valoare de 100.000 de euro. Lupta nu a fost deloc una ușoară, fiecare dintre finaliști dorindu-se învingător.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Alex Delea a câștigat Survivor 2022. X este în culmea fericirii! Pe lângă faptul că a câștigat trofeul Survivor România 2022, se va întoarce acasă, în România, și cu marele premiu, de 100.000 de euro. Lupta din marea finală a fost una strânsă, plină de emoții, telespectatorii susținându-și preferații cu sufletul la gură. Doar unul dintre ei a fost desemnat însă învingător. Alex Delea și Elena Chiriac și-au disputat trofeul și marele premiu, emoțiile fiind foarte mari, pentru amândoi.


Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu pot să cred așa ceva – a declarat Alex Delea, câștigătorul Survivor.

Alex Delea a câștigat Survivor 2022. De pe 16 februarie 2022, data la care la PRO TV a debutat noul sezon Survivor, mii de telespectatori din România, dar și din străinătate, au urmărit show-ul cu sufletul la gură. Rând pe rând, concurenții (Războinici, Faimoși, Tigri sau Vulturi) au părăsit competiția. În marea finală au rămas doar trei dintre ei, cei mai puternici, determinați să câștige: Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea.


Citește și: Primele imagini înainte de finala Survivor România 2022.Cum se distrează Războinicii și Faimoșii în Republica Dominicană 

Citește și: De ce nu sa uitat Zanni la Survivor:„Nu pot să vizionez ceva unde știu că…’

Citește și: Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara:'Nu îmi doresc o noră ca ea'


Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lor

Alex Delea a câștigat Survivor 2022

Alex Delea a câștigat Survivor 2022. Ziua de 31 mai 2022 va rămâne veșnic în amintirea fanilor Survivor, pentru că în această seară s-a aflat cine a câștigat Survivor România 2022. Tensiunea a atins cote maxime în marea finală. Ultima ediție a competiției a adus în prim-plan lupte dure, tensiuni și dezamăgiri, însă X are toate motivele de bucurie, pentru că a învins.


După luni bune petrecute în Republica Dominicană, în condiții extrem de grele, X poate avea, în sfârșit, zâmbetul pe buze, pentru că a câștigat Survivor România 2022. În ciuda rivalilor de temut și a luptelor grele, mai ales cele din finală, a dovedit că are toate calitățile pentru a pune mâna pe trofeu, dar și pe premiul de 100.000 de euro.

Alexandru Nedelcu, eliminat înainte de finala Survivor 2022

Alexandru Nedelcu a ajuns în ultimii patru concurenți rămași la Survivor România 2022, însă nu a mai apucat finala, fiind eliminat. A mărturisit că regretă că drumul lui în competiție s-a încheiat, dar că e mândru de parcursul său.


„Ăsta a fost drumul meu până aici. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în Finală, dar dacă atât mi-a fost scris… atât a fost să fie’, a declarat Alexandru Nedelcu când a fost eliminat de la Survivor 2022.


Foștii concurenți au revenit la Survivor 2022, pentru a-și susține finaliștii

Concurenții eliminați din reality-show s-au întors la Survivor România 2022, în finală, pentru a-și susține finaliștii. Printre cei care au părăsit competiția se află și nume mari din showbiz-ul românesc. Aceștia și-au făcut bagajele pentru a-i fi alături marelui învingător.

Finala Survivor România 2021 a putut fi urmărită atât la televizor, pe PRO TV, cât și online, pe VOYO. După încheierea show-ului, Daniel Pavel și câștigătorul Survivor 2022 vor intra în direct, pe VOYO, pentru a le împărtăși fanilor emisiunii primele impresii după marea finală.


Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Anul trecut, cel care a câștigat Survivor România 2021 a fost nimeni altul decât Zanni. Fostul concurent a luptat ca un adevărat sportiv în finala Survivor 2021, iar telespectatorii l-au ajutat să își asigure victoria. A luptat cot la cot cu cei 19 adversari prezenți la început de competiție și, treptat, a reușit să rămână înconjurat de cei mai buni.

După ce l-a eliminat pe Marius în prima parte din finala Survivor 2021, Zanni a reușit să îl învingă și pe Andrei, cu ajutorul telespectatorilor.


„Cum e? Miros a urs. De emoții am transpirat. Cum să mă simt?! E foarte greu trofeul. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. Trebuie să recunosc, i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut emoții, dar erau de bucurie. Am simțit acest moment. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timp, ci că l-ați câștigat alături de mine!, a spunea atunci câștigătorul Survivor 2021, ținând în mână trofeul de supraviețuitor.

Sursă foto: Instagram, Libertatea