Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o: "Vă bucurați de răul altuia..."

.

Alex Bodi a avut o primă declarație pe contul său de Instagram, după ce după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o. Alex Bodi nu vorbește, concret, despre episodul presupusei violențe conjugale, dar le bate obrazul celor care critică și se hrănesc numai cu ură și invidie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă Bianca Drăgușanu a postat un prim mesaj pe Instagram, în care dădea de înțeles că a trecut peste episodul de zilele trecute, când a apărut cu ochiul vânăt și toată lumea a crezut că a bătut-o, din nou, Alex Bodi, „bătăușul' a avut și el o primă reacție.


„Nu am avut invidie și răutate niciodată pe cei din jurul meu, ba chiar m-am bucurat și succesul lor a fost o motivatie pt mine! Cei care va hrăniți din răutăți și va bucurați de raul altora, va alimentați cu ura și invidie trebuie sa țineți cont ca hrana’ asta o va facă sa muriți de foame și nu veți avea nimic de câștigat,din contra o sa va pierdeți și ultima picătura de demnitate și veți ajunge cea mai joasa speța de oameni!! daca asta va doriți, drum bun!! Hai noroc! Cheers', a scris Alex Bodi pe Instagram, în dreptul unei fotografii din vacanța luxoasă în care a plecat ieri împreună cu Bianca.


Citește și: Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Alex Bodi și au plecat împreună din țară: „Așa se produce schimbarea!'

Alex Bodi a fost nevoit să-și închidă contul vechi de Instagram după ce a primit o avalanșă de înjurături din partea fanilor Biancăi Drăgușanu. În urma episodului de zilele trecute, când ea a apărut cu ochiul vânăt și opinia publică a crezut că a bătut-o, din nou, Alex Bodi a fost linșat pe rețelele de socializare.


Ce spune Bianca Drăgușanu după ce a apărut cu ochiul vânăt

Dumincă, Bianca Drăgușanu a postat o poză de pe aeroport, din brațele lui Alex Bodi, cel acuzat, cu câteva zile înainte, de opinia publică doar, că ar fi bătut-o. Nu doar că blonda nu a confirmat acest lucru, dar a și plecat cu el în vacanță și pozează din brațele lui, drăgăstoasă.


Citește și: Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută

„Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efort. Și când îl depui în fiecare zi, se produce transformarea. Astfel apare schimbarea!’ a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram în dreptul unei poze în care apare în brațele lui Alex Bodi.

Ulterior, Bianca a postat și alte fotografii din vacanța de la malul mării, fără a dezvălui locația. Însă, analizând zâmbetele lor din poze, nu pare să existe nici un fel de tensiune între ea și iubitul ei „bătăuș’.


Bianca Drăgușanu, atacată de fani pentru că a încercat să ascundă bătaia primită de la Alex Bodi

După ce au apărut pe internet imagini în care apărea cu ochiul vânăt, Bianca Drăgușanu s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fanii au criticat-o dur la momentul respectiv și au acuzat-o că vrea să-l scape pe Alex Bodi basma curată după ce ar fi bătut-o.

„Gata,  ți-a cumpărat Alex tăcerea? Totul e ok până mâine? / Comandăm outfitul dacă renunți la psihopat! Amin! / Măi, femeie…cum poți sta lângă unul ca ăsta? Serios, asta e ce îți dorești tu? / Doamne ferește, chiar a fost bătută în halul ăla? / Fără supărare, nu stiu cu ce te are la mana, ca accepti sa fii sacul lui de box, indiferent cine ce zice, esti o femeie, care merita respect. Doar pentru acest lucru te pot condamna. / Pacat de tine si de frumusetea ta ca accepti așa ceva in viața ta , îți traumatizezi singura copilul dacă te vede bătută ☹️ sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Bianca, la fotografia respectivă.


Între timp, Bianca și Alex au plecat în vacanță de unde postează fotografii în care apar foarte fericiți, semn că nu le pasă de gura lumii și nici de fanii care le plâng de milă pe rețelele de socializare. Sau îi înjură, după caz.