Alex Bodi le-a prezentat-o părinților pe Ema Uta, după ce s-au împăcat. Imagini cu iubita și familia afaceristului

.

Alex Bodi le-a prezentat-o părinților pe Ema Uta, după ce s-au împăcat. De aproape un an, cei doi formează un cuplu și pare că au planuri serioase de viitor. După vacanța din Bali, aceștia s-au despărțit, însă, la scurt timp, au ales să-și mai acorde o șansă. Acum, Ema Uta a făcut cunoștință cu părinții afaceristului și chiar a postat câteva imagini pe rețelele de socializare de la întâlnirea cu aceștia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Alex Bodi le-a prezentat-o părinților pe Ema Uta, după ce s-au împăcat. În urmă cu puțin timp, Alex Bodi și Ema Uta anunțau că nu mai formează un cuplu. Cei doi au mers în vacanță în Bali, iar în urma unor neînțelegeri au decis să meargă pe drumuri separate. La scurt timp după, aceștia s-au împăcat și au fost surprinși împreună într-un club din Mykonos. Acolo, Alex Bodi și iubita sa s-au sărutat, s-au ținut în brațe și nu au putut sta departe unul de celălalt. Acum, se pare că cei au decis să ducă relația la nivelul următor, iar Ema Uta i-a cunoscut pe părinții partenerului său.


Alex Bodi le-a prezentat-o părinților pe Ema Uta. După despărțire, make-up artista a mărturisit că relația cu afaceristul a fost una „ingenuă, naturală și relaxată’. Aceasta susținea că există niște motive de despărțire, dar nu „grave’.

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși într-un club de lux din Mykonos:'Când sunt îndrăgostit…'


Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit:'Relația noastră a fost relaxată până la un punct'

Citește și: Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Va avea 150 de invitați:„Botezul va fi lângă…’

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 3 ani de la cununia religioasă. Mesajul romantic al prezentatoarei TV:„Soțul meu iubit’

Alex Bodi le-a prezentat-o părinților pe Ema Uta, după ce s-au împăcat


Familia afaceristului a venit în București pentru a sărbători ziua de naștere a Alexandrei Bodi, sora acestuia. Aceștia au ieșit la un restaurant de fițe, iar Ema Uta a fost una dintre invitate. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat câteva fotografii de la masa în familie.

Pe contul său de Instagram, make-up artista a postat o fotografie cu sora afaceristului și a felicitat-o cu ocazia zilei sale de naștere. Cele două par să aibă o relație destul de strânsă, având în vedere că Ema Uta a ținut să imortalizeze această zi specială.


La rândul său, Alex Bodi a postat câteva fotografii cu părinții și sora lui. Acesta i-a cumpărat Alexandrei un imens buchet de tradafiri și i-a transmis că o iubește.

Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat în Grecia


Make-up artista a plecat câteva zile într-o vacanță cu fetele, în Mykonos. Acestea au decis să meargă într-un club de lux de pe insula grecească, acolo unde a fost prezent și Alex Bodi. Imaginile postate pe rețelele de socializare i-au surprins pe cei doi în ipostaze extrem de tandre.

Pe contul său de Instagram, afaceristul a postat o sticlă de șampanie de sute de euro, alături de un mesaj ambiguu: „Beau șampanie de două ori: când sunt îndrăgostit și când nu sunt îndrăgostit.


Ema Uta și prietenele ei au petrecut vacanța într-o superbă vilă din Mykonos. Proprietatea este dotată cu piscină exterioară, dispune de vedere la mare, iar prețul pentru o săptămână de cazare poate ajunge la 4000 de euro.