Alex Bodi, încă o lovitură! Ce se întâmplă cu plângerea depusă de Bianca Drăgușanu împotriva lui

.

Bianca Drăgușanu nu are de gând să-l menajeze pe fostul soț și chiar dacă Alex Bodi are acum probleme cu carul, blonda nu renunță nici ea la plângerea pe care i-a făcut-o. Anul trecut, Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe fostul ei soț de violență, dar Alex Bodi i-a făcut și el, la rândul său, plângere penală Biancăi pentru declarații mincinoase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Alex Bodi, arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de persoane, ar putea fi judecat și pentru violență și agresiune. Alex Bodi, fostul soț al Bancăi Drăgușanu, urmează să fie eliberat din închisoare și plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, după ce a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Bianca Drăgușanu nici nu se gândește să renunțe la plângerea făcută pe numele fostului soț, încă o problemă în plus pentru Alex Bodi.


„Bianca nu va renunța sub nicio formă la această plângere, ea nu dă înapoi niciodată. A dat și declarații la secția de poliție și așteaptă ca dosarul să intre pe rol’, a spus o persoană din anturajul Biancăi pentru playtech.ro.

Chiar dacă la dosar există nu mai puțin de patru certificate medico-legale , scoase de Bianca în urma bătăilor primite de la fostul soț, acesta stă încă pe loc. Vedeta a fost chemată și s-a prezentat o singură dată la secția de poliție, din momentul în care a depus acea plângere penală împotriva fostului soț.


Imediat după ce a făcut publice imaginile în care apare cu fața desfigurată și tumefiată de la loviturile încasate, fosta asistentă tv declara că vrea ca Alex Bodi să plătească pentru violențele și umilințele la care a supus-o.

„Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză. Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci.


Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege’, spunea Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Citește și: Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute, nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges:„Te aștepți să nu fiu ofensată!

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea:„Îmi spun Vavi


Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam.Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Alex Bodi i-a făcut și el plângere Biancăi pentru declarații mincinoase

Având în vedere că Alex Bodi are probleme cu legea în această perioadă, acuzațiile Biancăi Drăgușanu nu i-au făcut niciun bine, agravând întreaga lui situație.

La rândul său, Alex Bodi a depus și el, în martie 2021, o plângere penală pe numele Biancăi, acuzând-o că a făcut declarații mincinoase.


Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă ca să poată să nu doarmă liniștită. Când faci afirmații, trebuie să le probezi. Îi oferim șansa ca, într-un cadru legal, să dovedească și să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut în declarații despre Bodi‘, a spus atunci avocatul afaceristului.


Ce a spus Alex Bodi despre imaginile în care Bianca apărea bătută

„Imaginile pe care le-a publicat sunt de acum doi ani de zile, sunt lucruri pe care eu mi le-am asumat public. Poate să facă și 50.000 de plângeri, dar trebuie să le și susțină. Plângerile trebuie făcute în maxim 20 de zile. Ea mi-a făcut plângere anul trecut că eu i-am rupt picioarele și picioarele ei erau rupte de fostul iubit.

Încearcă să mă atace din toate părțile și să mă șantajeze. Problema ei este că o ignor total și nu știe ce să mai facă. Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele  ca să-mi facă mie rău. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei. Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut.


A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau’, a declarat Alex Bodi, pentru Antena Stars.