Alex Bodi își va petrece sărbătorile după gratii! Judecătorii i-au prelungit arestul preventiv

.

S-a năruit speranța lui Alex Bodi de a fi acasă de sărbători. Judecătorii au decis să-i prelungească arestul preventiv cu încă 30 de zile, ceea ce înseamnă că Alex Bodi va fi după gratii de Crăciun și Revelion, departe de familia lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce judecătorii au decis inițial ca Alex Bodi să fie arestat pentru 29 de zile, după ce a fost acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, astăzi s-a decis ca afaceristul să rămână după gratii încă 30 de zile.


Alex Bodi a fost ridicat de mascați pe data de 11 noiembrie, chiar din propria locuință, în timp ce oamenii legii efectuau o operațiune de amploare desfășurată mai exact de către trupele DIICOT în 28 de județe din România și în Capitală. Atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce s-a spus că ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.


„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de
Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –
Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară
din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții
domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt,
Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup
infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de
trafic de persoane și proxenetism’,
se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.


Ieri seară, potrivit Spynews, oamenii legii i-au prelungit arestul preventiv lui Alex Bodi. Astfel, potrivit deciziei judecătorilor, controversatul afacerist va rămâne în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile, după ce a fost acuzat de mai multe infracțiuni: constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj!


Alex Bodi și-a petrecut ziua de naștere în arest

Alex Bodi și-a petrecut și ziua de naștere după gratii. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost nevoit să lase deoparte anul acesta petrecerile fastusoase și luxoase cu care era obișnuit până acum. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a petrecut ziua de naștere, zilele trecute, în închisoare.

A împlint 37 de ani în spatele gratiilor. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind implicat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, dar este suspect și de aderarea la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru. În cazul în care va fi găsit vinovat, omul de afaceri riscă între unu și 7 ani de închisoare. 


Citește și:

Divorț cu scandal între Megan Fox și Brian Austin Green! Actorul a cerut custodia celor trei copii: „E foarte greu'

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Ne-am despărțit de foarte multe ori'

Bianca Drăgușanu mărturisire neașteptată despre viața ei amoroasă: „Ați văzut cât m-am chinuit. Dumnezeu a făcut…'

Ce a primit Alex Bodi de ziua lui de naștere

La 37 de ani, Alx Bodi și-a petrecut ziua la Penitenciarul Craiova și a fost vizitat de avocatul său, care a reușit să-i aducă în pachet în dar, potrivit unor surse citate de Wowbiz.ro. Fără băuturi scumpe și meniuri alese, anul acesta Alex Bodi s-a mulțumit cu 10 l de apă plată și minerală, 10 kilograme de fructe și alte 5 kilograme de mâncare ambalată.


Alex Bodi, zi de naștere fără tort

Alex Bodi nu a putut avea tort de ziua lui, din pricina restricțiilor
impuse în regimul de detenție. Are voie să primească doar alimente
ambalate din fabrică.

Însă, conform legilor în vigoare, în cazul în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut o cerere în acest sens, ar putea primi până la 80 de grame de carne de porc și un ou.

După dispunerea arestării sale preventive, Alex Bodi riscă să-și
piardă și postul de director la firma din Mediaș, dar și acresitarea ca
jurnalist la Parlamentul European. În plus, afaceristul nu mai poate
onora contractul cu patronul său, Ovidiu Cocoș, din Mediaș, fapt ce
poate atrage, de asemenea, repercursiuni.


Alex Bodi, arestat într-un dosar de proxenetism

Tribunalul Dolj a admis propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.