Alex Bodi îi ia apărarea Biancăi Drăguşanu, după despărțire: „Nu vă las să o atacați, poate nu e ea de vină!”

.

Alex Bodi sare în apărarea Biancăi Drăgușanu, după despărţire și își avertizează fanii de pe Instagram să nu-i mai jignească fosta iubită pentru că, altfel, le blochează accesul pe pagina lui.

 


În plin scandal legat de anumite corecții fizice pe care i le-ar fi aplicat Biancăi, date fiind niște vânătăi observate pe corpul blondei, Alex Bodi înfirmă categoric acuzațiile și chiar îi ia apărarea fostei iubite în fața fanilor.

Bodi le cere acestora să oprească șirul înjurăturilor și al acuzațiilor dintre cele mai urâte scrise la adresa Biancăi pe contul său de Instagram:

„Haideţi să nu mai jignim, da? Vă puteţi gândi că poate nu a fost vina ei? Nu e frumos să vă las să o atacaţi când poate nici nu este ea de vină!’, i-a răspuns Alex unei femei care era de părere că „femeia asta nu merită nimic. E o perversă care caută mereu alt bărbat. E o imatură și are gesturi de pițipoancă, la 37 de ani se poartă ca la 15.’


Spre deosebire de Bianca, care și-a inchis caseta de comentarii pe Instagram, Alex Bodi le permite fanilor să-și exprime opiniile, însă îi avertizează că trebuie să înceteze cu jignirile la adresa fostei sale iubite.

„Nu trebuie să fii rea pentru că nu știi exact adevărul! Nu este vorba că a schimbat sau a greșit aici, că nici pe departe. Hai să lăsăm astea și timpul va face lucrurile să se așeze exact cum trebuie!’, scrie Bodi pe Instagram, ca reacție la comentariul extrem de agresiv al unei fane: „Ea iubeşte banii, până şi la 50 de ani va schimba bărbaţii ca pe şosete. Vai de copilul ei, are nevoie de dragostea mamei, dar mama e mereu plecată după vânat bani şi haine de lux!’.


Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi despărţit de mai multe ori până acum, însă niciodată nu s-au războit în declaraţii. Nu s-au jignit public şi au păstrat o relaţie decentă de actuali-foşti iubiţi.