Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din nou. Ce spune afaceristul despre relația cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție: „Ea și-a așteptat bărbatul”

 Ifrim Georgiana
.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din nou. În urmă cu puțin timp, afaceristul a confirmat despărțirea de make-up artistă. Potrivit spuselor acestuia, scandalul dintre Ema Uta și fosta lui soție, Iulia Sălăgean, ar fi fost unul dintre motivele separării lor. În același timp, milionarul a vorbit și despre relația cu mama fiicei sale și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Iată declarațiile lui Alex Bodi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din nou. Zilele trecute, Ema Uta și fosta soție a afaceristului, Iulia Sălăgean, au fost protagonistele unui schimb de replici acide. Make-up artista declara că blondina face tot posibilul pentru a-i atrage atenția milionarului, trimițându-i imagini și videoclipuri indecente. În același timp, fosta soție a acestuia susținea că o va acționa în judecată pe specialista în make-up, având în vedere afirmațiile defăimătoare făcute la adresa ei. Ei bine, scandalul celor două s-a încheiat cu despărțirea dintre Ema Uta și Alex Bodi. Anunțul a fost făcut chiar de către miliardar, care a dezvăluit toate motivele separării.

bod-10bod-10

În declarațiile făcute în urmă cu puțin timp, afaceristul dădea de înțeles că tensiunile dintre specialista în make-up și fosta lui soție l-ar fi determinat să pună capăt relației. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Iuliei Sălăgean, care ar fi așteptat o posibilă împăcare timp de patru ani și care și-a dedicat o mare parte din viață creșterii fetiței pe care au împreună.

Citește și: Iulia Sălăgean, despre căsnicia dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „I-am zis că are calea liberă și poate să…'

Citește și: „Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea”. Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Citește și: Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: „Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici”

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost scoși din arest și aduși la DIICOT. Ce acuzații au făcut: „E un dosar gol. Nu există justiție în România'

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din nou

Afectat de tensiunile dintre Ema Uta și Iulia Sălăgean, afaceristul a decis să pună punct relației cu specialista în make-up. Despre fosta lui soție, milionarul a declarat că o apreciază pentru modul în care își îndeplinește rolul de mamă și pentru faptul că i-a fost alături în cele mai dificile momente, motiv pentru care nu poate închide ochii la acuzațiile care i s-au adus în ultimul timp.

„Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia.

Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul.

Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș', a spus Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

„Dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui'

Alex Bodi a ținut să sublinieze că nimeni nu va putea interveni în relația pe care o are cu fiica lui și cu fosta soție.

„Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”, a mai spus Alex Bodi.

Reacția Iuliei Sălăgean: „Nu sunt omul care se lasă influențat de exterior'

Imediat după anunțul despărțirii dintre Alex Bodi și Ema Uta, Iulia Sălăgean a publicat un mesaj care lasă loc de intepretare. Aceasta a susținut că nu se lasă influențată de mesajele pe care le primește, de la izbucnirea conflictului cu specialista în make-up.

„Rog oamenii care îmi scriu mereu despre fel de fel și fel de noutăți sau articole care apar, să nu îmi mai scrie pentru că nu sunt omul care se lasă influențat de exterior. Mulțumesc oamenilor care au gânduri bune pentru mine. Vă doresc o seară frumoasă tuturor. A mea vă asigur, fără nicio exagerare, că este!”, a scris Iulia Sălăgean pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton