Alex Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit și au locuit separat o săptămână. Cum s-au împăcat: „I-am zis că eu nu mă văd cu altcineva”

.

Alex Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit și au locuit separat o săptămână. Recent, fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a vorbit despre ultima despărțire de partenera lui. Timp de o săptămână, cei doi au locuit separat și au încercat să limiteze interacțiunile dintre ei. După ce a plecat de acasă, Alex Bobicioiu și-a dat seama că sentimentele lui sunt puternice și că merită să lupte pentru relația cu Simina Loica. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Alex Bobicioiu și Simina Loica a fost destul de controversată încă de la început. Aceștia s-au despărțit de mai multe ori, însă au ales să se întoarcă unul în brațele celuilalt de fiecare dată. Nu demult, se pare că relația lor a trecut printr-o nouă provocare. Nu demult, Alex Bobicioiu se arăta deranjat că partenera lui continuă să se vadă cu tatăl copilului ei, Alex Zănoagă. Ei bine, se pare că tensiunile și frustrările s-au tot adunat în relația lor, așa că au decis să pună punct. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ și-a făcut bagajul și a plecat de acasă, încă nu a putut sta prea mult timp departe de brunetă.


Alex Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit și au locuit separat o săptămână. Partenerul brunetei spune că despățirea a fost cauzată de lupta de orgolii, dar și de tensiunile acumulate de-a lungul timpului. Deși credeau că despărțirea va fi definitivă, cei doi au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste.

Citește și: Simina Loica încă se mai vede cu Alex Zănoagă, fostul soț, deși Alex Bobicioiu e gelos: „Avem o legătură…'


Citește și: Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica: „Este foarte mică. Ce să faci cu…’

Citește și: ‘El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui’. Oana Roman, dezvăluiri despre situația financiară a fostului ei soț

Citește și: Jurnalistul Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Reporterul este acuzat de act sexual cu un minor, iar Pro TV a încetat colaborarea cu el: ‘Condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal’


Alex Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit și au locuit separat o săptămână

Recent, Alex Bobicioiu a oferit detalii despre ultima despărțire dintre el și Simina Loica. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ a plecat de acasă și a încercat s-o uite pe brunetă, însă nu a putut sta departe mai mult de o săptămână. În cele din urmă, aceștia au decis să-și mai corde o șansă și să lucreze asupra problemelor de cuplu.

„Sincer, am crezut că va fi definitiv de data asta, dar ne-am înșelat. Nu este definitiv și nici nu ne dorim să fie, doar că așa suntem noi mai orgolioși, mai încăpățânați și din cauza aceasta am ajuns să ne certăm, să stăm despărțiți câteva zile bune, dar am trecut peste orgoliu și am ajuns să fim din nou împreună. Niciodată nu am stat atât de mult despărțiți.


Noi suntem niște copii, mai avem momente când suntem imaturi. De la niște lucruri foarte mici, ajunge să se facă dezastru. Ne-am gândit bine și până la urmă am stat de comun acord să vedem unde e greșeala, am discutat și uite că ne este mai bine. Eu am fost cel care am plecat. M-am supărat, am plecat, ne-am blocat peste tot amândoi, am șters pozele și nu ne-am mai vorbit. Ne mai dădeam câte un mail din când în când, că în altă parte nu aveam unde să discutăm’, a declarat Bobicioiu, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu’.


„Ceva îmi spunea că ea este pentru mine’

Se pare că Alex Bobicioiu a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare. În perioada cât a stat despărțit de Simina Loica, fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ și-a dat seama că nu ar putea avea sentimentele pentru altcineva, după cum a spus chiar el.


„I-am zis că eu nu mă văd cu altcineva în viața asta. În momentul de față eu nu simt. Mă gândeam să mă împac, să nu mă împac, dar totuși, ceva îmi spunea că ea este pentru mine. Mi-a fost greu fără să o văd. O iubesc’, a mărturisit Bobicioiu, la Online Story.

Sursa foto: Instagram