Alex Abagiu, primele declaraţii despre aventura ASIA EXPRESS: „Va fi testul suprem, o nebunie!”

 Dumba Gabriela
.

Alex Abagiu va pleca în curând în aventura Asia Express, sezon 3 şi spune că a fost convins să plece pe Drumul Comorilor, din Taiwan şi Filipine prietenul său cel mai bun, Radu Vlăduţ. Acesta din urmă era un mare fan al reality-show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1, încât l-a determinat să accepte provocarea vieţii lor.

Alexandru Abagiu va pleca în Asia ExpressAlexandru Abagiu va pleca în Asia Express

„Pentru mine e o nebunie. Gândiți-vă că prin prisma meseriei eu am mereu mâinile curate, sunt tot timpul cu dezinfectantul după mine. Postura asta de backpacker va fi testul suprem!', spune Alex Abagiu.

Make-up artistul este însoţit în Asia de Radu Vlăduţ, cel mai bun prieten al lui.

 „Eu sunt un super fan al emisiunii și numai faptul că particip este o victorie! I-am vorbit atât de mult lui Alex despre Asia Express, încât l-am convins până la urmă să accepte provocarea asta.', a declarat Radu Vlăduţ, care abia aşteaptă să plece în cursa pentru 30.000 de euro.

Nouă perechi de vedete vor pleca în câteva zile pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, cu toții recunosc un lucru: Asia Express va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton