Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț. Primele declarații ale bărbatului

.

Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț, după 15 ani împreună. În plin proces pentru custodia copilului lor, cântăreața a apelat la măsuri extreme, fără a dezvălui motivul. Pe de altă parte, soțul său a dat primele declarații despre această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După o relație de 15 ani, Alessia și fostul său soț, Ionuț, au decis să divorțeze, însă despărțirea nu este una amiabilă, așa cum și-au propus inițial, de dragul fiului lor. Cei doi se întâlnesc la tribunal, acolo unde încearcă să stabilească custodia copilului pe care îl au împreună, Alvin, în vârstă de trei ani.


Alessia lasă de înțeles că e vorba și despre violență. Și-a luat fiul și a plecat la Constanța. Printre procese, ordine de protecție, mai reușesc să cresc și copilul. Nu am crezut că voi face asta în viața vieților mele. Viața te duce pe niște cărări surprinzătoare’, a scris Alessia, pe Instagram.


Declarațiile soțului Alessiei despre ordinul de protecție

Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit nici un termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a intamplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nici o relație între noi acum, vorbim doar când e să văd copilul și atât’, a declarat fostul soț al Alessiei, la Antena Stars.


Citește și:

Alessia și fiul ei, obligați să intre în carantină la întoarcerea din Marea Britanie! „Medicul urla la noi, ne-a terorizat copilul'

Alessia s-a împăcat cu tatăl copilului ei, la 6 luni de la divorț: ‘Și-a dat seama că cel mai bine e acasă’

CRBL, decizie radicală în plină pandemie. Artistul s-a mutat din România, cu toată familia: „Ne-am luat inima-n dinți și am plecat'


Alessia a ajuns la spital din cauza divorțului

La începutul lui 2020, Alessia și soțul ei păreau dispuși să mai dea o șansă căsniciei lor, dar lucrurile au degenerat atunci într-un scandal privind partajul de la divorț.

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc, dacă nu, îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul.


Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc copilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Am ales să accept condiţiile lui, astfel încât să se termine odată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită’, spunea Alessia în august anul trecut, la Star Matinal.


De ce s-a despărțit Alessia de soțul ei

Ruptura dintre Alessia și Ionuț a survenit în februarie 2019. Atunci Alessia a dezvăluit motivul pentru care ea și și tatăl copilului ei s-au despărțit.

Artista a recunoscut că este o femeie cicălitoare și că este greu să stai în preajma ei, dar în același timp a precizat că fostul ei soț nu era implicat sută la sută în relație.

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc. El m-a cerut, am acceptat logodna.


Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar sincer, eu am simţit de la început că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei’, a declarat Alessia în timpul divorțului pentru Click.ro.