Alessandra Stoicescu a zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q. Fetița ei a a avut voie în cabină

.

Alessandra Stoicescu și familia ei au zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q. Îndrăgitul artist a devenit între timp pilot și e îndrăgostit de noua lui mare pasiune. Deși are doar trei ani, fiica știristei, Sara, a avut voie în cabină, la aterizare. Întregul moment a fost imortalizat printr-o imagine de colecție, chiar de pe pistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Alessandra Stoicescu și familia ei a zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru al trupei Hi-Q. Știrista nu a fost singură, ci însoțită de soțul ei, Sergiu Constantinescu, și fiica lor, Sara. Aceștia au plecat împreună într-o vacanță de vis, în Grecia. Deși are doar 3 ani, micuța a avut voie în cabină.

Alessandra Stoicescu se bucură de vară pe meleagurile elene. Ea, soțul ei, Sergiu Constantinescu, și fiica lor, Sara, au plecat în vacanță în Grecia, cu avionul. Pilotul care s-a aflat la manșa aeronavei a fost chiar Mihai Sturzu, cunoscut ca fost membru al formației Hi-Q. Atât el, cât și prezentatoarea de la Antena 1, s-au bucurat de întâlnire.


Citește și: Ce spune Alessandra Stoicescu despre al doilea copil, la 46 de ani:'Ca o minune…'

Citește și: De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator.A fost înlocuită de un bărbat

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman:'Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…'

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Alessandra Stoicescu a zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q


Duminică, 7 august, încă de la prima oră a dimineții, cei trei au ajuns în aeroport, fiind pregătiți de vacanța din Grecia. Prezentatoarea de la Antena 1 a purtat o conversație cu fiica ei, Sara, în vârstă de 3 ani. Știrista a decis să o distribuie și pe rețelele de socializare, iar, cu această ocazie, au dezvăluit și destinația aleasă pentru câteva zile bune de relaxare.

„Alessandra Stoicescu: Unde mergem, iubito? Unde mergem?

Sara: În vacanță!


Alessandra Stoicescu: Și unde mergem în vacanță? Mai știi?

Sara: În Grecia!

Alessandra Stoicescu: Da, în Grecia, la mare’, au discutat Alessandra Stoicescu și fiica ei, Sara, care avea suzeta în gură.

Fetița ei a a avut voie în cabină

Alessandra Stoicescu și familia ei s-au urcat mai apoi în avion pentru a zbura către Mykonos, Grecia. Acesta a fost pilotat de către Mihai Sturzu. Artistul, cunoscut ca fostul membru al trupei Hi-Q, a făcut o fotografie cu ei chiar pe pistă. Acesta le-a dat voie știristei și fiicei ei, Sara, să urce în cabină, loc în care au făcut și o poză.


Cum a devenit Mihai Sturzu pilot

Mihai Sturzu are o carieră cu care se poate mândri oriunde în lume. De-a lungul timpului, acesta a trecut de la muzică la politică, iar, ulterior, a ajuns la aviație.


După 18 ani în care a făcut furori cu trupa HI-Q, Mihai Sturzu a decis să intre în politică, la îndemnul lui Victor Ponta. O perioadă, el a activat ca parlamentar PSD.

Acum 6 ani, însă, Mihai Sturzu a decis să părăsească scena politică, pentru un vis pe care-l avea încă din copilărie: să devină pilot. Din anul 2017, el e pilot și a acumulat deja mai bine de 2.000 de ore de zbor.

„Sincer, acum, uitându-mă în urmă, aș fi putut să fac și lucruri mai bune cu viața mea’, a spus Mihai Sturzu, deși mărturisește că a fost o experiență care l-a maturizat. „Mă consumam enorm, acum nu mai citesc nici măcar știrile’, adaugă fostul parlamentar PSD.


Potrivit Libertatea, nici de muzică nu îi mai e dor acum, pentru că noua lui carieră, cea de pilot, îi aduce mari satisfacții.

Sursă foto: Instagram