Alessandra Stoicescu și-a luat concediu de la Observator și și-a sărbătorit ziua pe plajă, în Maldive. A împlinit 45 de ani

 Dumba Gabriela
.

Alessandra Stoicescu împlinește 45 de ani azi, pe 28 aprilie și a ales să-și ia concediu de la Observator și să sărbătorească această zi specială în Maldive, împreună cu soțul și fiica ei. Vedeta Antena 1 spune că fetița ei, Sara, este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi de la viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, se află într-o vacanță exotică în Maldive, împreună cu fiica lor de nici doi ani, Sara Maria. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a avut parte de o surpriză romantică, încă din primele minute ale zilei de 28 aprilie, ziua ei de naștere.

alessandra-stoicescu11alessandra-stoicescu11

Din imaginile publicate de Alessandra Stoicescu pe rețelele sociale se vede cât de bine se simte micuța Sara pe plajă. În noaptea de marți spre miercuri, când Alessandra a împlinit vârsta de 45 de ani, Sergiu i-a oferit un tort chiar pe plajă, în timp ce i-a cântat „la mulți ani”: tort cu mesaj și lumânări aprinse și. „Te iubesc, te iubesc mult”, a fost replica Sandrei.

„Ne-am dorit foarte mult o vacanță și pentru că în fiecare an plecăm cu ocazia zilei mele de naștere, am decis să facem la fel și acum. Chiar dacă eforturile pentru a pleca undeva s-au dublat, cu toate restricțiile și testele obligatorii, consider că merită și că te simți în siguranță tocmai datorită regulilor respectate de turiști.

Maldive este destinația noastră preferată, am venit de multe ori aici cu Sergiu, iar acum, cu Sara lângă noi, pe nisipul alb, în atmosfera asta de vis, nu-mi doresc nimic mai mult. Este cadoul perfect de ziua mea.', a spus Alessandra Stoicescu.

Citește și: În ce stare se află fetița lui Gianluca Vacchi, operată la doar șase luni:„O experiență foarte grea!

Citește și: Cum și-a cunoscut Tania Popa soțul cu 11 ani mai tânăr:„Ne-am căsătorit după o săptămână

Citește și: Jador a plâns în hohote când a vorbit despre părinți și copilăria tristă: „Mama vorbea foarte urât cu mine…'

„Sergiu m-a făcut să văd lumea un pic altfel”

Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Observatorului de la Antea 1, și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Pe 29 iulie 2019, cei doi au devenit părinții Sarei.

Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele…

Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu, iar relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta.

Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea', declara Alessandra, la un an după căsătorie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton