Albu şi Prigoană: Minune de Paşte sau strategie de marketing?

 Adina Rosetti
.

Sezonul despărţirilor din showbiz s-a încheiat. Tot mai multe celebrităţi care până de curând se certau în direct par să îngroape securea războiului. Printre ei, două mari surprize: furtunosul cuplu format din Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană şi mai puţin experimentatul cuplu într-ale divorţurilor: Mihai şi Iulia Albu. Să fie o minune de Paşte sau o strategie de marketing bine pusă la punct?

 

mihai albu.

 

 

Mihai şi Iulia Albu: Divorţul este „bad for business” (face rău afacerilor)

Dacă pentru cuplul Bahmu-Prigoană divorţurile cu scandal şi împăcările la fel de furtunoase fac bine la imagine şi chiar le-o consolidează (toată lumea aştepta această împăcare, a cincea), pentru Mihai Albu şi Iulia, lucrurile nu au stat chiar la fel.

Nu ştim dacă cei doi vor învăţa, în timp, să dezvolte succesiunea de divorţuri şi împăcări cu aceeaş graţie de care dau dovadă Bahmu şi Prigoană, dar prima ceartă serioasă nu le-a făcut bine niciunuia.

Mihai Albu a slăbit aproape 10 kilograme, prietenii săi au anunţat în presă că „sunt îngrijoraţi de starea lui”, în timp ce Iulia rămânea, încet, încet, fără pantofii creaţi de el, fără telefoane mobile, fără maşină.

Cei doi au jucat dur încă de la început, mai ales că designerul a început să arunce cu noroi încă din primele momente ale despărţirii, fapt care a şocat pe multă lume.

Citeste mai mult pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton