Aida Parascan, părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina: "L-am înțeles"

.

Aida Parascan a fost părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina. Câștigătoarea MasterChef 2013 e singură în suferința ei, după ce i-a murit copilul în pântece, la cinci luni. Aida spune că l-a înțeles pe bărbatul care nu a mai dorit să fie alături de ea și a acceptat situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aida Parascan spune că bărbatul nu și-a dorit niciodată copilul și nici măcar nu l-a interesat atunci când Aida fost pe punctul chiar să-și piardă viața, odată cu bebelușul pe care îl avea în pântece.


Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună’, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea Exclusiv Vip’, de la Prima TV.


Aida Parascan alesese deja numele copilului și l-a și visat într-o noapte. Este convinsă că era băiațel și urma să-l boteze Rafael. Din păcate, inima copilașului a încetat să mai bată în a cincea lună de sarcină.

Eu am văzut copilașul când dormeam și știu că acolo unde este acum îi este bine. Am simțit o liniște. Cu toată durerea prin care am trecut, mă bucur că am avut imaginea lui în mintea mea, care mă ajută să trec peste. Mă gândeam să-i pun numele Rafael, am simțit că e băiețel. Am făcut turul a 10 mănăstiri și un preot mi-a dat acatistul arhanghelului Rafael. Pentru mine acesta e numele lui și așa va fi’, a mai povestit câștigătoarea de la MasterChef.


Aida Parascan este total nemulțumită de felul în care medicii s-au purtat cu ea în spital.

Am primit în spital un tratament foarte rece din partea medicilor și a asistentelor. Fizic, durerea a fost ca la o naștere normală. A durat șase-șapte ore. Acolo la spital când ajungi trebuie să plătești și la stat, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine. Plătim taxa degeaba’, a mai spus Aida.


Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor: „Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Iordache, noua iubită a lui Alex Bodi, mesaj acid pentru Bianca Drăgușanu: „Este egal cu zero!’

Citește și: Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară: „Punea în pericol siguranța clienților’

Aida Parascan a anunțat pe Facebook moartea copilului ei

Deși toate analizele și ecografiile făcute până acum arătau că este o gravidă perfect sănătoasă și că totul merge bine, Aidei i s-a spus că bebelușul din pântecele ei a murit.


„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima «îngerașului» a încetat să mai bată.


Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte. Mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc’, a scris Aida Parascan, pe rețelele sociale.

Vedeta mai are trei copii, pe Gianina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani).