Aflat in Romania, Mickey Rourke a adoptat-o pe catelusa Foxy

 Revista VIVA
.

Actorul american Mickey Rourke (56), aflat in Romania pentru filmarile la thrillerul „Dead in Tombstone”, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a decis sa adopte o catelusa gasita pe platourile Castel Film.

Mickey Rourke si Loki, la locuinta din Los Angeles (foto: Hepta)

Cunoscut ca un mare iubitor de animale, Mickey Rourke, a fost impresionat de multimea maidanezilor care bantuie Bucurestiul. Actorul a declarat in cadrul conferintei de presa ca va sprijini construirea unui adapost pentru cainii fara stapan, denumit „The wild dogs of Romania Sanctuary”. In acest sens el a gasit deja cativa parteneri romani, dar si straini, dispusi sa investeasca intr-o asemenea actiune caritabila estimata la 1,5 milioane dolari.

Mickey Rourke a anuntat ca a adoptat-o pe catelusa Foxy, gasita pe platourile de filmare, pe care o va duce la New York. De asemenea, actorul venit fata presei cu cativa maidanezi a incercat sa gaseasca pe cineva doritor sa-l ia in ingrijire pe Colonel', un catel care trebuie operat.

De unde aceasta pasiune pentru animale? „Vreau sa fac ceva cu timpul meu, care sa ma faca sa-mi merit aerul pe care-l respir„, a spus actorul completand: „Nu există caini rai, exista doar oameni rai”.

Mickey Rourke va filma in Romania pana la sfarsitul lunii aprilie, alaturi de Danny Trejo, colegul sau de platou la thrillerul „Dead in Tombstone”, în regia lui Roel Reine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton