Ce afacere dețin Cristina Bălan și soțul ei: „Nu mai facem față”. În ce și-ar dori să investească banii

.

Ce afacere dețin Cristina Bălan și soțul ei. De câțiva ani buni, artista s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie. Cu toate acestea, vedeta și partenerul ei de viață, Gabriel Bălan, au pus bazele unei afaceri care le aduce venituri considerabile, susținând că nu mai fac față comenzilor pe care le primesc. Iată din ce câștigă bani cei doi soți și ce planuri de viitor au!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cristina și Gabriel Bălan sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună trei copii, respectiv gemenii Toma și Matei, dar și surioara lor, Nadeea Sofia, care a venit pe lume la începutul lunii ianuarie. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre afacerea pe care o deține cu soțul ei, mărturisind că cererea este mare, însă timpul pe care îi dedică acestei activități este limitat, având în vedere nevoile celor trei copii. În viitor, cei doi soți și-ar dori să deschidă un centru educativ și de dezvoltare personală, însă încă se lovesc de obstacole birocratice.


Ce afacere dețin Cristina Bălan și soțul ei. Artista s-a retras din industria muzicală de mai mulți ani și și-a dedicat timpul unei pasiuni mai vechi. Deși nu prea mult timp la dispoziție, cei doi soți seau reușit să dezvolte un concept inedit, iar ideea lor a avut un succes incredibil la public. Potrivit spuselor lui Gabriel Bălan, timpul de lucru este limitat, motiv pentru care multe cereri au rămas în așteptare.


Citește și: Cristina Bălan a născut. Primele imagini cu fetița artistei:'Îți vom fi alături la fiecare pas'

Citește și: Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie:„Nici vitregiile așternute în cale nu ne-au dezbinat’

Citește și:

Citește și:

Ce afacere dețin Cristina Bălan și soțul ei

Cristina și Gabriel Bălan construiesc căsuțe din lemn. În timp ce soțul artistei se ocupă de asamblarea acestora, Cristina Bălan este cea care le pictează manual și se ocupă de elementele decorative.


„Eu în primul rând scot niște șipci din lemn, pregătesc pentru căsuțe, apoi tai căsuțele, le șlefuiesc să nu aibă niciun fel de colțișor pentru că majoritatea căsuțelor noastre se duc către copii mici în general și căutăm să nu se rănească sau ceva. Urmează baza de culoare dată de copiii noștri, de picii noștri, și apoi Cristina este „piticul chinez’ care se ocupă detaliile finale. Ea are răbdarea cea mai mare din casa noastră la detalii din casa noastră’, a susținut soțul vedetei, potrivit ego.ro.


„Nu mai facem față’

Gabriel Bălan a susținut că timpul de lucru pentru căsuțele de lemn este limitat, având în nevoile celor trei copii. Astfel, cei doi soți se ocupă de afacerea familiei pe timpul nopții, atunci când cei mici dorm.

„Încă avem o grămadă de mesaje la care nu am apucat să răspundem. Nu mai facem față. La noi timpul este extrem de limitat, să nu spun inexistent, putem să ne ocupăm doar seara după ce culcăm picii, iar asta înseamnă undeva de la un 21:00, în varianta bună, până spre un 24:00, și de cele mai multe ori după ce adorm ei cam adormim și noi. Chiar dacă nu adormim la propriu, dar suntem un pic trași pe dreapta de oboseală’, a mai spus Gabriel Bălan.


„90% din timp noi suntem pe drum către sau dinspre terapie’

Cei doi soți au susținut că majoritatea timpului și-l dedică creșterii și îngrijrii celor trei copii, așa că multe dintre planurile acestora nu pot fi realizate. Cu toate acestea, cei doi visează să-și deschidă un un centru educativ și de dezvoltare personală.

„Ne-am gândit la multe, dar după cum spuneam timpul este aproape inexistent. 90% din timp noi suntem pe drum către sau dinspre terapie, terapii, etc, și nu avem timp. Idei avem și dorințe multe’, a susținut soțul vedetei.


„Plus că și acasă mai sunt de făcut o grămadă de lucruri casnice. Copiii trebuie să mănânce, trebuie îngrijiți, trebuie să facă lecții, trebuie să facă activități de tot felul pentru a-i ajuta să progreseze. Sigur că un atelier este o activitate foarte bună, dar trebuie organizare. Nu merge chiar așa să chemi câțiva copii și gata. Trebuie să le dai exact ce trebuie făcut’, a completat Cristina Bălan.


„Ne dorim să înființăm chiar un centru de activități’

Pentru deschiderea acestui centru de activități, Cristina Bălan a mărturisit că s-a lovit de mai multe obstacole. Pe lângă efortul financiar, pentru care s-ar găsi o soluție, aceasta a mărturisit că va fi dificil să obțină un aviz de funcționare.

„Noi ne-am dorit și nu am renunțat la acest gând, această idee, dorință, dar este destul de dificil și de aceea momentan am pus așa în cui. Ne dorim să înființăm chiar un centru de activități și dezvoltare personală. Din păcate dincolo de aspectul financiar care să zicem că ar fi mai ușor de rezolvat, birocrația este destul complexă, ca să folosesc un termen mai drăguț’, ne-a mai declarat soțul artistei, însă Cristina asigură că la un moment dat acest vor îndeplini și acest vis și vor avea propriul lor centru de activități, deschis pentru oricine vrea să le treacă pragul‘, a încheiat aceasta

Sursa foto: Facebook.