Ce afacere dețin Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru: „Are un succes nebun. Cererea a fost atât de mare încât...”

.

Ce afacere dețin Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru. În urmă cu câțiva ani, cunoscutul actor a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Pitești, alături de partenera lui de viață. Acesta a mărturisit că și-a regăsit liniștea în județul Argeș și nu regretă deloc alegerea făcută. Într-un interviu recent, Bebe Cotimanis a spus cu ce se ocupă în prezent, susținând că afacerea sa are „un succes nebun', iar cererea este mai mare decât s-ar fi așteptat. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Cariera sa în teatru și televiziune are o vechime de peste 20 de ani, fiind cunoscut mai ales rolurilor jucate în telenovelele „Lacrimi de iubire’, „State de România’ sau „O nouă viață’. De câțiva ani, Bebe Cotimanis a renunțat la agitația din București și s-a mutat într-o comună din județul Argeș, alături de partenera lui de viață și de scenă, Iulia Dumitru. Acolo, cei doi trăiesc o viață liniștită și se bucură de succesul afacerii pe care o au împreună.


Ce afacere dețin Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru. Cei doi s-au cunoscut la teatru și formează un cuplu de aproximativ 5 ani. După trei ani de relație, aceștia și-au cumpărat o locuință în Pitești, pe care actrița a descris-o drept „un soi de han în pădure’.

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru:„Nu este ușor de trăit cu mine’


Citește și: Când începe serialul Lia, la Antena 1.Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după finala Cupei Mondiale.Mulți au crezut că e mama lui, Celia Cuccitini

Citește și: Andreea Marinescu de la PRO TV a publicat imagini superbe cu familia ei:'A venit moșu și ne-a surprins'

Ce afacere dețin Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru


Cei doi actori au înființat o academie de teatru în Pitești. Bebe Cotimanis a mărturisit că are un număr impresionant de curasanți, iar cererea este în continuă creștere.

„Școala noastră, „Cotimanis Art Academy’ de la fundația Ilfoveanu-Badea, are un succes nebun. Sunt copii atât de minunați, încât am ajuns să furăm meserie de la ei. Ne-am descoperit, Iulia și eu, metoda de predare. Copilul trebuie lăsat așa cum este și să avem grijă să nu-l „modificăm’ pentru că el intrând în școală, în grădiniță, este motificat încă din prima zi. Da?


Noi încercăm să mângăiem îngerul nu să îl copilim, să-i smulgem aripile, sau mai nu știu eu ce. Sunt niște bucurii.

Am început cu cei mai mari, care voiau să dea la Teatru și pe urmă au venit copiii văzând că este nea Bebe acolo. Au vrut să-i fac pe toți personaje negative. Să-i facem pe toți negativi ca să se descurce în viață. Glumesc. S-au adunat copii la școală’, a declarat Bebe Cotimanis, potrivit ego.ro.

„O să facem o piesă cu părinții’

Deși academia înființată de Bebe Cotimanis este destinată copiilor, actorul a mărturisit că cerere există și din partea părinților, așa că a luat măsuri în acest sens.


„Aici a apărut o dificultate. Părinții, mai ales a celor mici, care își așteaptă copii și stau câte două ore la școală, ar vrea și ei să facă teatru. Am zis că o să facem o piesă cu părinții care doresc să apară într-o piesă.

Știi că sunt frustrări pe care le păstrezi. Ai vrut să te faci actori și a zis tatăl tău că nu. Sunt mulți care și-ar fi dorit să fie actori dar nu s-a putut. Așa sunt mulți care și-ar fi dorit să fie actori, dar nu toți pot urma această meserie. Avem niște fețe de Hollywood, noi românii, de înnebunim’, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.


Ce mentori a avut actorul

În cadrul aceluiași interviu, Bebe Cotimanis a vorbit despre mentorii pe care i-a avut de-a lungul carierei sale. Printre aceștia, se numără Mircea Cornișteanu și Petre Bokor, regizori care au avut un rol important în formarea acestuia ca actor.


„Am câțiva regizori cu care am lucrat, cu Mircea Cornișteanu, cu Petre Bokor, și m-au marcat. Precis am sărit vreo doi-trei. M-am întâlnit cu Mircea Cornișteanu recent, la lansarea filmului „O secundă’, lansarea începutului de proiect, și i-am mulțumit public pentru ce a însemnat el pentru mine’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook