Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au plâns la Asia Express: "N-aș fi crezut că..."

.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia, după o zi plină de misiuni grele, în cea de-a șasea etapă Asia Express- Drumul Împăraților. Pentru cuplul mamă-fiică este prima imunitate câștigată de-a lungul concursului, motiv pentru care bucuria celor două a fost pe măsură. Adriana și Maria au izbucnit în plâns, în aplauzele celorlalți concurenți, bucuroși pentru reușita lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Competiția Asia Express este tot mai grea, iar concurenților rămași le este dificil să îndeplinească probele. De aceea, odată ajunși în punctul final sunt atât de extenuați, dar fericiți, încât izbucnesc în plâns. Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au reușit și ele, după o probă grea să obțină prima lor imunitate.

‘Îi mulțumesc Mariei Speranța pentru încurajări, fără ea nu aș fi putut să fac nimic! Nu aș fi crezut că este atât de puternică și curajoasă’, a mărturisit Adriana Trandafir cu ochii în lacrimi.


Diseară, de la 20:30, aventura continuă la Asia Express- Drumul Împăraților pentru cele cinci echipe rămase în joc, ce se vor lupta pentru a obține a doua imunitate a etapei. Cursa nu va fi deloc ușoară, căci drumul sinuos de aproximativ șase ore până la ultima misiune a zilei va fi blocat de o avalanșă de zăpadă:

Mi s-a făcut greață, îmi era rău în mașină, iar la un moment dat am văzut drumul blocat. Pentru mine a fost un coșmar acest drum’, va mărturisi Francesco. Cum vor trece vedetele peste acest moment, telespectatorii Antena 1 pot afla în această seară.


Citește și: De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express:„Îmi arăți tu mie…

Citește și: Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express:’Mirosea a hoit!’

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea

Tot diseară, tensiunea acumulată va scoate scântei într-un joc de imunitate în care strategiile fiecărei echipe vor fi scoase la înaintare: Jocul s-a transformat într-o luptă. Asta cred că a fost cea mai grea amuletă de până acum și la propriu și la figurat. Părea să fie distractiv, dar de la un moment dat nu a mai fost deloc!’, va afirma Estera. 


Cum se vor descurca vedetele în a treia zi de pe teritoriul Georgiei, ce echipă va adjudeca amuleta și care dintre cupluri va obține imunitatea, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție „Asia Express- Drumul Împăraților’.


Prima amuletă din Georgia a fost câștigată de Elwira și Mihai Petre

Vedetele au fost întâmpinate cu tradiții extrem de diferite față de tot ce au cunoscut până acum, cu o cultură aparte și o limbă ce s-a dovedit a fi foarte greu de învățat. Dacă ziua a început cu o doză de energie și mult entuziasm, căci concurenții erau curioși să descopere această nouă cultură, misiunile nenumărate i-au încercat atât fizic, cât și psihic. Aseară, doar primele trei echipe ce au reușit să pronunțe și să scrie corect frazele georgiene s-au calificat la jocul de amuletă


Primul joc de amuletă disputat pe teritorul Georgiei a fost adjudecat de Mihai și Elwira Petre. ‘Ne așteptam cu toții să câștige Mihai. Superman cred că ar fi invidios pe el’, au glumit concurenții.