Adriana Simionescu, amintiri triste din copilărie: „Încă de la grădiniță a fost marginalizată pentru că eram țigancă” / Fiica lui Adi Minune a uimit juriul la VOCEA ROMÂNIEI

 Dumba Gabriela
.

Adriana Simionescu a uimit juriul de la Vocea României și l-a convins pe Horia Brenciu să o ia în echipa lui, după ce a auzit-o cântând piesa 'My Kind of Love', a lui Emeli Sande.  Elevă la Dinu Lipatti, fiica lui Adi Minune a demonstrat că este are o voce senzațională, însă își amintește problemele pe care le-a avut în copilărie din cauza etniei.

Adi Minune are 3 copiiAdi Minune are 3 copii

Adriana Simionescu, are 16 ani, studiază canto-jazz la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti și visează la o carieră internațională. Prin participarea la Vocea României, tânăra speră să demonstreze lumii că este Adriana Simionescu, o cântăreață talentată și nu doar Adriana, fiica lui Adi Minune.

'Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară', și-a început povestea Adriana, înainte să urce pe scena Vocea României.

'Încă de la grădiniță a fost marginalizată, de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă și poate dacă stau pe lângă colegi le lipsesc jucăriile. La sport eram ultima aleasă că sunt țigancă, o întrebam pe mama mereu de ce nu am aceeași culoare la piele.

Nu vreau să cânt manele, pentru că mediul în care muncește tata nu mi se potrivește. Mediul acela nu e bun pentru o fată. Vreau să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult ca Beyonce. Consider că e curajos să fiu aici.

Dacă se vor întoarce scaunele, voi dovedi că se poate și fără banii lui tati. Știu că o să fie foarte multe păreri, unele bune, altele mai puțin bune, dar sunt ale lor. De unele țin cont, de altele – nu. E bine pentru mine că antrenorii nu știu cine sunt eu, pentru că vreau să dovedesc lumii întregi că eu sunt Adriana Simionescu, nu Adriana, fata lui Adrian Minune', a mai spus tânăra de 16 ani.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton