Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este într-o situație disperată! Ce datorii are la întreținere

 Dumba Gabriela
.

Nu știe nimeni unde este Adriana Iliescu pentru că în ultima vreme n-a mai fost văzută în blocul din Drumul Taberei unde locuia cu fiica sa, Eliza. Se crede că este în provincie, pentru a se proteja mai bine de COVID-19, însă datoriile de la întreținere cresc pe lună ce trece și cea etichetată „cea mai bătrână mamă din România” abia mai poate face față cheltuielilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Iliescu a devenit cunoscută după ce, la vârsta de 67 de ani, a adus pe lume o fetiță. Totuși, faima nu a ajutat-o pe fosta profesoară universitară de literatură română să se descurce mai bine financiar.

Din păcate, Adriana Iliescu se confruntă cu datorii de 3000 de lei la întreținere, deși nici măcar nu mai locuiește în apartamentul din Drumul Taberei, potrivit impact.ro. Aceasta s-a mutat de câteva luni la casa părintească de la țară, protejându-se astfel de pandemie. Adriana Iliescu are și ambele telefoane suspendate pentru neplată, atât cel fix, cât și cel mobil.

Mama și fiica duc însă o viață dificilă. Adriana Iliescu și Eliza trăiesc dintr-o pensie de 2000 de lei, la care se adaugă chiria de pe un alt apartament pe care îl mai deține, dar și meditațiile susținute de profesoară. În medie, veniturile lunare sunt de 4000 de lei.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm', spun foștii vecini ai Adrianei Iliescu, din Drumul Taberei.

adriana_iliescuadriana_iliescu

Pentru prima dată, Adriana Ililescu nu și-a însoțit fiica în prima zi de școală

În acest an, Eliza a mers singură în prima zi de școală, pentru prima dată, însă chiar și așa nu a renunțat să-și revadă colegii, aceasta fiind dorința arzătoare a mamei sale. Chiar dacă nu a putut să fie alături de fiica ei, care începe astăzi clasa a XI-a, Adriana Iliescu și-a dorit din tot sufletul ca Eliza să meargă la școală, deși avea opțiunea de a învăța de acasă.

Conform Ministrului Sănătății, copiii care au părinți cu comorbidități nu sunt obligați să vină la școală, ei având posibilitatea să facă orele online. La cei 16 ani, Eliza se numără printre copiii care au primit tabletă de la stat, semn că tânăra nu obișnuiește să aibă acces la telefon, tabletă ori laptop.

Citește și:

Cum a devenit milionar Alex Bodi. Are o avere impresionantă: avion privat, mașini de lux și vilă sute de mii de euro!

Drama lui Vladimir Găitan. Regretatul actor și soția lui au pierdut 7 copii: „Mi-am dorit atât de mult încât n-am conceput să fiu un tată sever”

Principesa Margareta, de neînduplecat în relația cu nepotul său, Nicolae. Gestul care demonstrează că relația lor este ruptă definitiv

Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 66 de ani și 320 zile

Povestea celei mai bătrâne mame din România a început în 2004, când Adriana Iliescu a născut o fetiță sănătoasă, pe care a numit-o Eliza.

Eliza Maria Bogdana s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, pe care ar fi trebuit s-l poarte sora sale geamănă, care nu a reușit să supraviețuiască sarcinii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton