O nouă lovitură pentru Adriana Iliescu. La 82 de ani are datorii mari și este la un pas să piardă moștenirea fiicei sale

.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, are din nou probleme serioase, după ce a pierdut procesul pentru o moștenire din comuna Bălcești, județul Vâlcea. La 82 de ani, „cea mai bătrână mamă din România” are nu doar datorii uriașe, dar și moștenirea pe care voia să o lase fiicei sale de 15 ani este ca și pierdută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adriana Iliescu va fi executată silit de Administrației Finanțelor Publice Sector 6 pentru că nu a avut bani să achite la timp o taxă de timbru într-un proces vechi cu rudele sale. Decizia a fost contestată în instanță, dar judecătorii au respins-o. Din păcate, rudele i-au cerut să achite și toate cheltuielile de judecată.


„Admite excepția netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestația la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălcești.


Pronunțată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, în condițiile legii’, au transmit judecătorii, potrivit wowbiz.ro.

Dar, hotărârea judecătorilor nu este definitivă, Adriana Iliescu o poate ataca în termen de 10 zile. Adriana a primit moștenire din partea părinților o proprietate în localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Rudele au vândut terenul, fără să îi mai lase Adrianei Iliescu o cale de acces.

Fosta profesoară s-a judecat mai bine de 16 ani pentru această proprietate, solicitând anularea contractului de vânzare-cumpărare.


Din păcate, magistrații au decis în defavoarea sa, în momentul de față Adriana Iliescu trecând printr-o perioadă dificilă din punct de vedere material.

Citește și: Cum
se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți:„Știu exact
ce li se pare nedrept. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir/ EXCLUSIV


Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate la 7 ani după despărțirea de Keo: ‘Voiam familie și am pus presiuni pe el

Adriana Iliescu are și datorii la întreținere

Potrivit unor surse, cea mai bătrână mamă din România a acumulat datorii de peste 3.000 de lei la întreținere. Acestea sunt destul de greu de achitat, având în vedere că ea și fetița sa trăiesc dintr-o pensie de 2.000 de lei pe lună, la care se adaugă chiria de la un apartament pe care îl deține și banii obținuți din meditații.


În vârstă de 15 ani, Eliza Iliescu se numără printre copiii care au primit tabletă de la autorități, după ce școlile s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus, iar cursurile se desfășoară online.

Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.


Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest‘, declara Adriana Iliescu în urmă cu câteva luni pentru fanatik.ro.


Cum se protejează Eliza și Adriana Iliescu de COVID-19

Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio’, a mai mărturisit Adriana Iliescu.