Ce sumă trebuie să plătească Adriana Bahmuțeanu în instanță, după scandalul cu iubitul grec: "Au venit și martori"

 Ifrim Georgiana
.

Ce sumă trebuie să plătească Adriana Bahmuțeanu în instanță, după scandalul cu iubitul grec. În urmă cu puțin timp, vedeta de televiziune a cerut un ordin de restricție împotriva lui Nikos Papadopoulos, susținând că ar fi fost agresată. Acum, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar fosta soție a lui Silviu Prigoană trebuie să plătească cheltuielile de judecată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Adriana Bahmuțeanu ar fi cerut prelungire ordinului de restricție împotriva iubitului grec, care era valabil pentru o perioadă de 5 zile. Aceasta a fost surprinsă la Tribunalul Sectorului 5, unde a fost prezent și Nikos, alături de alți patru martori, care au susținut că bărbatul i-ar fi dat doar o palmă jurnalistei și ea ar fi fost de vină pentru certurile în cuplu. Instanța a decis că nu mai este nevoie de prelungirea ordinului, întrucât bărbatul nu reprezintă un pericol. Pe lângă datoria pe care trebuie să i-o plătească acestuia, Adriana Bahmuțeanu este nevoită să achite și cheltuielile de judecată.

adriana-bahmuteanu-1-1adriana-bahmuteanu-1-1

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o sumă de bani, pe care Nikos Papadopoulos i-a dat-o împrumut Adrianei Bahmuțeanu. Faptele sunt susținute de extrase bancare, pentru că banii respectivi s-au trimis prin virament bancar. Iată ce sumă trebuie să plătească Adriana Bahmuțeanu în instanță!

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Avocatul bărbatului:„Situația e una clară. Instanța a…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec.Vedeta a cerut un ordin de restricție

Citește și: Reacția lui George Buhnici când a fost numit de vloggerul Zoso „dolofan':„Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva'

Citește și: Criminalul lui Alin, fostul iubit al Oanei Radu, a fost condamnat la închisoare pe viață.Ce despăgubiri uriașe trebuie să achite familiei victimei

Ce sumă trebuie să plătească Adriana Bahmuțeanu în instanță

Inițial, Nikos Papadopoulos a contestat în instanță ordinul de restricție, iar la două zile contestația i-a fost respinsă. Totodată, instanța a respins și cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru reclamanta Adriana Bahmuțeanu, ca neîntemeiată.

Acum, aceasta este nevoită să plătească către artistul grec suma de 1500 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de către Adriana Bahmuțeanu, potrivit impact.ro.

Potrivit unor surse, datoria pe care prezentatoarea o are față de Nikos Papadopoulos s-ar ridica la suma de 10.000 de euro. Se pare că Adriana Bahmuțeanu ar fi susținut că suma este mult mai mică, având în vedere că cei doi ar fi colaborat și în cadrul altor evenimente.

De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Cristian Bala, avocatul lui Nikos Papadopoulos, a susținut că bărbatul nu are antecedente penale și nu a avut niciodată probleme cu legea. Mai mult decât atât, acesta a susținut că artistul ar fi rămas surprins când a auzit de plângerea respectivă.

„Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea.

Există dovezi în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut (…) Nikos niciodată n-a avut o atitutine violentă față de nicio persoană, nu are antecendente penale, nu a fost certat cu legea, nici măcar amenzi la poliție n-a avut’, a declarat avocatul Cristian Bala.

De ce s-au despărțit Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos

În urmă cu un an, cei doi au anunțat că au decis să pună capăt relației. La acel moment, bruneta a susținut că vor rămâne prieteni și că decizia despărțirii a fost una de comun acord.

Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt', a spus atunci Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton