Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul. Cum simte după intervenție: „Mi-a fost frică să nu...”

 Miniosu Alexandra
.

Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a trecut din nou pragul medicului estetician, pentru o intervenție la nivelul feței. Vedeta a explicat că a amânat acest lucru din cauza pandemiei, de frică să nu ajungă la ATI. Iată care e motivul pentru care a apelat la această procedură non-invazivă! Cum se simte acum?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și-a făcut curaj și, în cele din urmă, și-a operat nasul. Se pare că, potrivit declarațiilor ei, a apelat la această intervenție și dintr-un motiv medical. Conform spuselor ei, fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a făcut noua procedură non-invazivă de la nivelul feței pentru o bună funcționare a căilor respiratorii.

adriana-bahmuteanu-4adriana-bahmuteanu-4

La 48 de ani, Adriana Bahmuțeanu e într-o formă de zile mari. Vedeta se menține atât de bine, încât nu ai zice că se apropie de 50 de ani. A avut mereu grijă de aspectul ei și nu a ezitat să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. La fel s-a întâmplat și recent, pentru o nouă intervenție la nivelul feței, mai exact a nasului.

Citește și: Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei cel mare, Maximus:”Discuții de doi bani”

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii:”Nicio decizie a vreunei instanțe…”

Citește și: Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație:”Pentru bunăstarea copiilor noștri…”

Citește și: Alina Sorescu, pregătită de o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu:”N-aș spune nu niciodată”

Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul

Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cea mai recentă experiență din viața ei la Xtra Night Show. Aceasta a dezvăluit că i-a cerut ajutorul medicului estetician din cauză că nu putea să respire corect și lăcrima. Este vorba despre o intervenție non-invazivă, care, din fericire, a decurs perfect. În prezent, ea e în faza de recuperare.

„Nu respiram bine. Am amânat această intervenție pentru că a fost pandemie și mi-a fost frică să nu ajung pe la ATI. Acum pot să respir și nu mai lăcrimez. Acum încep să-mi revin, însă mai sunt în recuperare. A fost totul foarte bine', a povestit Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Printre altele, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că procedura a durat, în total, 30 de minute. Anestezia a fost una locală, astfel că, din fericire, recuperarea e mult mai rapidă.

Adriana Bahmuțeanu, operată de urgență, în 2020

Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență, la scurt timp după ce a candidat la Primăria Sectorului 1, în anul 2020. Efortul pe care l-a depus atunci în campanie și-a spus cuvântul. Fosta prezentatoare TV avea probleme mai vechi cu varicele, iar atunci acestea s-au agravat, motiv pentru care a ajuns la bisturiu.

‘În campanie am mers câte 20 de kilometri pe zi, 10 dimineața și 10 seara. Nu am vrut să fac campanie electorală din mașină, am preferat să merg între oameni, pentru că asta cred că trebuie să facă orice politician. Însă lucrul ăsta m-a costat scump. Picioarele s-au umflat, am dureri mari, așa că a trebuit să mă programez pentru operație’, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro, la acea vreme.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton