Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul ei iubit, la biserică: "Nu aduce anul ce aduce ceasul!"/ Primele declarații și fotografii

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit, astăzi, cu noul ei iubit, la biserică, şi au depus şi documentele la Starea Civilă pentru a deveni soţ şi soţie cu acte, deși acum câteva zile, cei doi spuneau că sunt doar prieteni. Mai mult, George, viitorul soț al lui Bahmu, care este stabilit în America de mulți ani, spunea că abia recent a aflat de existența Adrianei Bahmuțeanu și nu o cunoștea ca vedetă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Când toată lumea credea că Bahmu se mărită cu iubitul grec, bărbatul alături de care o știa lumea de ceva timp, fosta soție a lui Silviu Prigoană ia pe toată lumea prin surprindere. La câteva zile după ce s-a aflat că Adriana Bahmuțeanu are un nou iubit, iată că porumbeii avansează rapid în relația lor și astăzi s-au logodit la biserică.

32423242

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit, la biserică, cu noul iubit

La doar câteva zile după ce ar fi fost agresată de iubitul grec, Adriana Bahmuțeanu și-a făcut apariția alături de George, noul bărbat care a intrat în viața ei. Se pare că cei doi au planuri serioase de viitor, având în vedere că astăzi s-au logodit în biserică.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită', a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Viitorul soţ al vedetei TV Adriana Bahmuţeanu a povestit, la România TV, că s-au cunoscut în urmă cu două – trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din Califormia, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing', este un sentiment comun şi …', a declarat George Steven, la România TV.

Actualul iubit şi viitor soţ al Adrianei Bahmuţeanu trăieşte în Statele Unite din 1999, lucrează în imobiliare şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară.

Adriana Bahmuțeanu a ales să poarte la evenimentul special o pereche de pantaloni lungi, eleganți, de culoare albă, o bluză de aceeași culoare și o pereche de sandale cu toc. Bineînțeles, nu au lipsit accesoriile.

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă:'Mai sunt momente în care îmi este greu'

Citește și: Gabriela Duțescu, profesor de canto la Vocea României, a murit. Anunțul făcut de Paula Seling:'Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt'

Citește și: Cum arată Minodora la 44 de ani.S-a vopsit și a slăbit spectaculos

Vedeta a purtat două coliere din perle și a ținut în mână pe parcursul ceremoniei un buchet superb. Nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos. George a purtat o pereche de jeanși albaștri și o cămașă de aceeași culoare, potrivit fotografiilor publicate de Spynews.ro.

Zilele trecute, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că George este din California și a venit în vacanță în România, însă bărbatul a spus că nu este decât un prieten apropiat de-al vedetei.

Se pare că, în realitate, cei doi formează un cuplu și au decis să ducă relația lor la nivelul următor. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, din Statele Unite ale Americii, potrivit Spynews.ro.

Ce spunea noul iubit al lui Bahmu zilele trecure, chiar înainte de logodna lor

În urmă cu câteva zile, Adriana Bahmuțeanu și George dădeau de înțeles că deocamdată nu este nimic între ei și că au de gând să lase timpul să stabilească dacă formează sau nu un cuplu.

„Prin ceva prieteni comuni din SUA (n.r cum s-au cunoscut), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (n.r dacă vor avea o relație). Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă ', a declarat George la Acces Direct.

fotografii: spynews.ro / romaniatv.net/

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton