Adriana Bahmuțeanu le atacă pe femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu: "Cine îi sare acum în ajutor?"

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu se arată îngrijorată de situația în care a ajuns Irinel Columbeanu și le bate obrazul femeilor care au trecut prin viața fostului milionar și pe care acesta le-a ajutat să ajungă unde sunt astăzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și din milionarul de la Izvoranu a ajuns chiriașul din Colentina. Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre situația în care se află acum fostul om de afaceri, cunoscut drept unul dintre bărbații din showbiz care au propulsat în lumea mondenă multe dintre vedetele zilelor noastre.

Adriana Bahmuțeanu le-a atacat pe femeile care au făcut parte din viața afaceristului și pe care acesta le-a ajutat de-a lungul anilor.

Irinel Columbeanu era, pe vremuri, un obișnuit al evenimentelor mondene și nelipsit de la petrecerile de fițe, întotdeauna însoțit de o femeie, care ulterior devenea vedetă. Însă, după ce afacerile n-au mai mers și a rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua.

Despre situația financiară a lui Irinel Columbeanu și despre femeile din viața acestuia a comentat Adriana Bahmuțeanu într-o postare în mediul online.

Citește și: Ce-a fost și ce-a ajuns! Irinel Columbeanu a spus adio localurilor de fițe, acum frecventează localuri de cartier…

'Cât de crudă e viață uneori!!!  Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest de 2 camere… în plus, vilă somptuoasă a fost pusă la vânzare…  Mă întreb oare câte din femeile care i-au marcat viața -pe multe dintre ele le-a căpătuit și le-a ajutat în carieră –  îi sar acum în ajutor!??!!!  Fie cu o vorba bună, fie măcar cu o locuință decentă sau alte asemenea lucruri.. Haideți, să ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rău, ba din contra, grație și lui Irinel… P. S. de asta e bine să alegi un partener în viață, nu un trofeu…', este de părere Adriana Bahmuțeanu.

irinel-columbeanu-si-iubita-oana-cojocaru-copera-bunairinel-columbeanu-si-iubita-oana-cojocaru-copera-buna

Vila din Izvorani, în care a locuit Irinel Columbeanu împreună cu Monica Columbeanu este scoasă la vânzare la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă. Dacă nu se găseşte un cumpărător, proprietatea poate fi şi închiriată pentru 15.000 de euro pe lună.

Reședința nu-i mai aparţine lui Irinel Columbeanu din anul 2012. Identitatea noului proprietar nu a fost făcută publică.

Care sunt femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu

1. Blanche, Gabriela Botezat, pe numele său adevărat, o tânără din Suceava, cu care Iri s-a iubit din din vara anului 2004 până în martie 2005 și căreia i-a luat înapoi toate cadourile pe care i le făcuse.

2. Anna Lesko s-a iubit în tinerețea sa cu Irinel Columbeanu, cel care a lansat-o în showbiz. La vremea respectivă au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii 90. Lesko s-a îndrăgostit de Irinel la vârsta de doar 17 ani în anul 1996. Pe atunci Columbeanu era un tânăr afacerist în vârstă de doar 38 de ani. Artista a povestit că scânteia între ei doi s-a aprins la o petrecere organizată la Casino Costanța unde ea a fost invititată alături de trupa sa de balet pentru a face spectacol. În ciuda faptului că mulți nu le-au dat nicio șansă pe motiv că nu se potrivesc, aceștia s-au iubit opt ani de zile. Irinel Columbeanu este și cel care a ajutat-o pe Anna Lesko să se lanseze cu succes în lumea muzicii. Astfel, în anul 2001, Lesko și-a început cariera muzicală având parte de toată susținerea lui Columbeanu.

3. Romanița Iovan, pe care afaceristul a părăsit-o pentru Anna Lesko. Creatoarea de modă a fost prima iubită celebră a afaceristului de la Izvorani, iar cei doi au rămas prieteni şi în ziua de azi. „Pe Irinel l-am cunoscut în 89, dar nimeni nu are o poză cu noi. Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte. Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero', spunea Romaniţa într-un interviu pentru publicaţia Kamikaze'.

Citeste si: Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram

4. Mariana Roșca, blonda pe care milionarul a încercat să o sărute la subraț, dar care susține că i-a refuzat acestuia avansurile.

5. Blondele Anca și Flore, care i-au oferit lui Iri momente de neuitat în jacuzzi, chiar la vila de la Izvorani , în timp de soția sa, Monica, era în America.

6. Monica Columbeanu, singura femeie cu care acesta și-a legat destinul, cu care a avut un copil, dar și pe care, se pare, că vrea să o lase fără nimic în urma divorțului.

7. Oana Cojocaru, o tânără cu 40 de ani mai tânără, care a decis să ia distanță după ce Irinel a început să se confrunte cu probleme financiare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton