„Noi nici nu am avut motive seriose de divorț. Când l-am prins cu amanta...”. Adriana Bahmuțeanu, detalii neștiute despre mariajul cu Silviu Prigoană. Ce relație au acum

.

Adriana Bahmuțeanu, detalii neștiute despre mariajul cu Silviu Prigoană. Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre mariajul cu fostul ei soț. Nu mai este un secret pentru nimeni că înainte de a merge defintiv fiecare pe drumul său au intentat de 5 ori divorț. Au doi copii împreună, însă nici măcar acest lucru nu a lăsat loc de discuție între ei. Iată pentru ce îi mulțumește frumoasa brunetă, dar și cum au decurs lucrurile în căsnicia lor. Nu mulți știu acest lucru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Adriana Bahmuțeanu, detalii neștiute despre mariajul cu Silviu Prigoană.. Adriana Bahmuțeanu a avut un trecut amoros destul de tumultuos. În timpul căsniciei cu Silviu Prigoană, cei doi nu au intentat doar o dată actele de divorț, ci chiar de cinci ori. De asemenea, în tot acest timp, la aceea vreme multă lume consideră că totul este doar pentru a ține primele pagini ale ziarelor. Ei bine însă, vedeta a eliminat aceste speculații și a vorbit deschis despre ceea ce se întâmpla în mariajul ei cu fostul soț.


Adriana Bahmuțeanu a ținut să precizeze că nu ea era cea care intenta procesul de divorț, ci chiar fostul ei soț. Nu o dată, ci de cinci ori a făcut acest lucru, inclusiv când el era cel care greșea. Vedeta la- prins inclusiv în timp ce o înșela. Chiar și atunci, tot el a fost cel care a ales să meargă la Tribunal pentru divorț. Deși a făcut asta de câteva ori bune și ar fi dat-o afară din casă, cum chiar ea a povestit, mereu mergea după ea pentru a se împăca.


Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții: ‘O să fim oficial soț și soție…’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani: „O să fiu gravidă la nuntă!'

Citește și: Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment


Citește și: Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat…’

Adriana Bahmuțeanu, detalii neștiute despre mariajul cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu nu s-a sfiit să vorbească despre fostul mariaj. Frumoasa brunetă a explicat clar că în aceste momente, relația ei cu tatăl copiilor săi nu este deloc una bună. Nu se înțeleg nici măcar de dragul copiilor, astfel că orice vor să își transmită o fac direct prin avocați. Deși acum este fericită și are viața pe care și-a dorit-o, vedeta are imprimat în minte fiecare moment dur din căsnicia cu Silviu Prigoană, asftel că a vorbit pe larg despre tot.


Nu am divorțat eu. Este o perceție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am inentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai pleacă’. După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm.


Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine. George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi fiind persoane cunoscute e clar că am intrat în atenția tuturor. Noi nici nu am avut motive seriose de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…) ‘,  a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul ‘Tare de tot

Adriana Bahmuțeanu: ‘Mi-au trebuit ani ca să-mi învăț lecția’


Multă lume a criticat-o pe Adriana Bahmuțeanu fiindcă s-a întors de atât de multe ori la Silviu Prigoană. Nu mulți știu însă că aceasta nu ar fi venit de una singură. Conform spuselor ei, fostul ei soț făcea tot ce era posibil pe atunci pentru a o aduce din nou acasă după ce intenta procesele de divorț. Mai mult decât atât, pe lângă aceste lucruri, ea a vrut mereu să își salveze căsnicia, însă totul a fost în zadar.

‘Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțioanal, nu eram cea de azi. Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…) Nu puteam să-i spun nu. Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația. (…) Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția.


Aveam în mine un sâmbure care zicea că pot să îmi salvez căsnicia. Nu se schimbă nimic. Oamenii nu se schimbă. El m-a dominat mereu prin felul lui de a fi. (…) Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese.’, a continuat Adriana Bahmuțeanu.


Adriana Bahmuțeanu ar fi plecat din casa fostul soț cu copiii și 1000 de lei în buzunar

Declarațiile Adrianei Bamuțeanu despre fostul ei mariaj nu se opresc aici. Vedeta a precizat că actualul ei logodnic știe tot trecutul ei cu lux de amănunt. De asemena, a ținut să elimine speculațiile cum că era o femeie întreținută și că a rămas cu bani mulți după divorțul de Silviu Prigoană. Aceasta susținut clar în podcast că a muncit mereu, dar și că atunci când a plecat din casa fostului soț, ar fi plecat cu copiii de mână și 1000 de lei în buzunar.

‘Mama a fost singura persoană care m-a susținut necondiționat. Mereu a fost lângă mine. Poate și învățămintele astea din familie m-au făcut să ține de o căsnicie moartă. Acum am învățat că trebuie să las lucrurile așa cum vin. Între noi a fost iubire, dar asta nu a fost suficient. (…) Nu m-a interesat nici măcar un leu de la el. Am plecat de la el cu doi copii, un telefon și 1000 de lei. ‘, a concluzionat vedeta.

Sursă foto: Facebook/ Instagram