Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre nunta cu iubitul ei: „Dansez până dimineață”

.

Ce fel de nuntă își dorește Adriana Bahmuțeanu. Pe 27 iulie, bruneta și George Restivan s-au logodit la biserică. Anul viitor, cei doi au hotărât să organizeze cununia civilă și petrecerea de nuntă. Recent, viitoarea mireasă a dezvăluit ce planuri are referitor la acest eveniment important. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei au hotărât să-și trăiască povestea de dragoste în România. George Restivan a fost nevoit să se întoarcă de urgență în SUA, acolo unde va fi supus unei intervenții chirurgicale la nivelul umărului. Mai mult, înainte de mutarea definitivă în România, acesta mai are de încheiat câteva afaceri în țara în care a locuit timp de 20 de ani. Cei doi îndrăgostiți au hotărât ca nunta loc să aibă loc anul viitor, însă nu au apucat să stabilească data evenimentului. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu și-a făcut deja o proiecție a celei mai importante zile din viața sa.


Ce fel de nuntă își dorește Adriana Bahmuțeanu. După logodnă, cei doi au vrut să organizeze și cununia civilă, însă nu au reușit să depună actele de căsătorie în timp util.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. George va fi supus unei operații:„Are niște probleme’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT, în scandalul cu fostul iubit grec:„S-a deschis dosar penal. Mi s-a furat…’


Citește și: Ce titluri au primit Prințul William și soția lui, Kate, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Ultima apariție publică a reginei Elisabeta a II-a.Cu o zi înainte de deces a desemnat-o pe Liz Truss să formeze Guvernul

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre nunta cu iubitul ei. Evenimentul va avea loc anul viitor


Pentru că George Restivan a fost nevoit să se întoarcă în SUA, cei doi nu au reușit să stabilească detaliile nunții. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu susține că își dorește o „megapetrecere’, la care să participe doar membrii familiei și prietenii apropiați.

„O să vină curând, da! Deocamdată să ajungă soțul acasă. Mai are o săptămână și vine. Nu am fixat nimic, o să stabilim împreună, nu am apucat, nu am reușit, nu am avut cum. Aici în țară, doar cu prieteni apropiați o să facem o megapetrecere, atât. Nu vreau nuntă, nu vreau, nu știu ce… O petrecere frumoasă, să mă simt bine, să dansez până dimineață’, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


De ce nu s-au putut căsători cei doi anul acesta

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivele care au împiedicat-o să facă nunta anul acesta. Cei doi logodnici nu au reușit să urmeze formalitățile pentru căsătorie în timp util, astfel încât s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul.


„Când ne-am logodit, voiam să ne și căsătorim. Doar că, cum a fost totul din scurt, a fost mai complicat. El avea nevoie de extrasul de stare civilă de la Arad, trebuiau depuse actele cu 10-15 zile înainte, am crezut că rezolvăm în timp util, dar nu s-a putut. Așa că, acum, suntem doar logodiți. Nunta va fi la anul.

Dacă logodna a fost una discretă, doar cu câțiva apropiați și membrii ai familiei, la petrecerea de nuntă va fi multă lume, vreau să fac un eveniment mare. Oricum, de data aceasta vom anunța totul din timp’, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Facebook