Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană: "Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!"

.

Adriana Bahmuțeanu recunoaște că a trecut prin momente foarte grele după divorțul final de Silviu Prigoană. Ceea ce credea inițial că este suferință și tristețe s-a dovedit ulterior că era o depresie cruntă cu care Bahmu a avut de tras mult și bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a povestit, pe Facebook, prin ce a trecut din dorința de a ajuta și alte femei aflate în situații similare să depășească mai ușor depresia.


‘Am trecut și eu printr-un divorț și am văzut ce ușor te poți lăsa dusă de valul suferinței și să vrei să rămâi într-o depresie cronică și victimizare. Pentru cei care au citit povestea mea, știu că am avut o lungă perioada de confuzie, de razboi personal (ma rafuiam cu mine, de fapt), care de fapt ascundea o depresie severă în urmă divorțului, fiindca mi-a fost greu sa accept si sa imi asum un esec’, a spus Bahmu.


Citește și:

Simona Halep, primele declarații despre copil: „Va depăși orice senzație pe care am trăit-o în tenis'

Marius Manole, critici dure la adresa TVR după ce a refuzat să-l plătească: „Pentru mizeria aia de Revelion au existat bani!'

Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia l-a acuzat de agresivitate

Adriana Bahmuțeanu recunoaște că a luptat mulți ani cu depresia și a reușit să-și găsească liniștea după mult timp de la divorț.

‘După câțiva ani pierduți în stări de neînțeles mi-am regasit pacea interioara si am ales sa ies din conflict si sa scap de emotiile negative. Mi-am dat seama ca nu se merita pur si simplu sa pierd timp si energie ca sa demonstrez doar ca am dreptate. La urma urmei, intr-o relatie esuata fiecare are partea lui de resposabilitate.


Nu dau sfaturi nimanui dar am dorit sa fac aceste precizari fiindca in urma emisiunii despre un celebru cuplu aflat in divort conflictual de aproape doi ani mi-am atras multe comentarii. Nu sunt de partea nimanui iar intrebarea pentru voi este: Unde se termina iubirea si unde incepe ura? Cat de mult iti urasti fostul partener incat sa ii doresti raul cu orice pret? Poate fi asta o dragoste sanatoasa’?’, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.


Bahmu a fost abuzată și traumatizată în copilărie

Adriana Bahmuțeanu a prins ani de școală în vremea comunismului, a avut parte de o învățătoare care își abuza elevii. Dacă în zilele noastre sunt rare cadrele didactice violente, înainte de 89 majoritatea apela la palme și celebrul indicator pe care îl rupeau pe palmele elevilor.


„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum
era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia.
Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne
trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură.
Ne-a traumatizat.

Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră, a povestit Bahmu.