Adriana Bahmuţeanu, atacată pe stradă: „Am paralizat în momentul ăla!” / Incredibil ce s-a întâmplat!

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuţeanu a trecut prin clipe îngrozitoare joi seara, când a fost atacată în trafic de un bărbat pe care nu îl cunoştea. Respectivul i-a lovit maşina şi avea intenţii clare să-i facă rău. Atât de tare s-a speriat Bahmu, că a început să tremure şi nu reuşea să mai plece cu maşina de pe loc.

Adriana BahmuțeanuAdriana Bahmuțeanu

Pe cât de curajoasă se consideră şi a demonstrat de-a lungul timpului că este cu adevărat o femeie care îşi poartă singură de grijă, pe atât de paralizată de frică a fost Adriana Bahmuţeanu joi seară, când s-a pomenit atacată din senin, în trafic.

„Aseară mergeam la un restaurant cu o prietenă. Am luat-o de acasă. Frăţioare, era o intersecţie în T, am oprit să văd, să nu vină din stânga ceva. Nu ştiu de unde a apărut un nebun, a început să urle la noi. A sărit cu mâinile, a lovit capota, am crezut că urcă pe capotă. Am paralizat în momentul ăla, am îngheţat. Îi spuneam <>. Nu puteam să plec că îl călcam cu maşina. Am dat în spate, am dat în faţă, a venit la un moment dat lângă geam. Am fugit, am oprit la semafor, dar ştii cum tremuram? Îmi tremurau grisinele grav. Omul era reclacitrant', a povestit Adriana Bahmuţeanu, la matinalul de la Antena Stars. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton