Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, când bărbatul este în America: „Îmi zice mamă”. Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

.

Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, George Restivan. Se pare că vedeta și-a luat în serios rolul de mamă și pentru fiul actualului ei partener. Bruneta e foarte atașată de Blake, iar acesta îi spune deja „mamă'. În plus, ea a acceptat să meargă și la școala lui, pentru a participa la ședința cu părinții. Iată cum se înțeleg fiii jurnalistei cu tânărul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, George Restivan. Tânărul se numește Blake și se pare că are o relație foarte bună cu vedeta din România. Acesta o strigă „mamă’, iar bruneta a mers deja la ședința cu părinții, la școala copilului.

De ceva timp, Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de logodnicul ei, George Restivan. Bărbatul are un fiu pe nume Blake. Se pare că viitorul soț al vedetei are mare încredere în ea, drept dovadă că nu a ezitat să-i lase băiatul în grijă. Cu această ocazie, jurnalista a demonstrat că e foarte implicată în creșterea tânărului.


Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă.Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

Citește și: Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!’

Citește și: Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV:„Trebuie să mai demonstreze și alții’

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă


Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, George Restivan. Îi spune mamă

Adrianei Bahmuțeanu nu îi e străin rolul de mamă, având în vedere că are și doi băieți cu fostul soț, Silviu Prigoană. Se pare că vedeta și fiul actualului ei partener, Blake, au o relație extraordinară. S-au apropiat atât de mult, încât copilul îi spune „mamă’.

„A fost foarte bine pentru că am avut timp să ne apropiem. Îmi zice mamă! A fost bine și pentru el, pentru că prioritatea a fost să-l acomodăm cu fusul orar și cu viața din România, ca să poată să meargă la școală.


Vorbește nativ limba română, dar încă mai avem de recuperat gramatică, chestii. Dar prinde foarte repede. Este un copil deștept!

Îi place și mâncarea românească. Mănâncă mămăligă cu lapte, cu brânză. Așa cum a fost crescut de bunica lui din America. Bunica, fiind româncă de la Arad, a fost crescut cu mâncarea ardelenească’, a povestit Adriana Bahmuțeanu, pentru Fanatik.

„Pentru Blake, Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă’

Până acum ceva vreme, George Restivan și fiul său, Blake, au locuit în Statele Unite ale Americii (SUA). După ce George a intrat într-o relație cu Adriana Bahmuțeanu, bărbatul a decis să se mute cu tot cu fiul lui în România. Copilul a rămas fără mamă și se pare că simte nevoia de o persoană care să-i țină locul.


„Pentru Blake, Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă! Eu am simțit ca tată, fără să mi se spună în cuvinte, am simțit din California că ei sunt bine aici!

Intuiția mi-a spus că sunt bine și când m-am întors acum 10 zile, prima imagine când am ieșit din aeroport a fost imaginea cu amândoi. Și nicio avere din lume nu poate să cumpere asta, când îi vezi pe cei iubiți’, a declarat George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu.

De altfel, Adriana Bahmuțeanu a mers deja la ședința cu părinții, de la școala lui Blake, alături de logodnicul ei. Ba mai mult, George Restivan și fiul lui locuiesc în casa brunetei. După ce jurnalista a pierdut custodia băieților ei, rezultați din mariajul cu Silviu Prigoană, ea respectă programul de vizită impus de instanță.


Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

Potrivit spuselor logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, el și fiul lui au o relație bună și cu fiii vedetei din căsnicia cu Silviu Prigoană.

„De exemplu, ieri, am fost la ședința cu părinții! Eu și Adriana am fost la prima ședință cu părinții. Weekendul acesta vin și copiii Adrianei, soția mea, și o să stăm împreună’, a adăugat logodnicul jurnalistei.

Sursă foto: Instagram, Libertatea, Facebook