Adriana Bahmuțeanu, abuzată și traumatizată în copilărie: "A fost un coșmar, ne bătea pe toți!"

.

Adriana Bahmuțeanu a fost abuzată și traumatizată în copilărie și a dezvăluit cu lacrimi în ochi prin ce coșmar a trecut. Bahmu mărturisește că persoana care a abuzat-o în școală i-a produs coșmaruri și atacuri de panică ce au durat mulți ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu, ca mulți alți oameni care au prins ani de școală în vremea comunismului, a avut parte de o învățătoare care își abuza elevii. Dacă în zilele noastre sunt rare cadrele didactice violente, înainte de 89 majoritatea apela la palme și celebrul indicator pe care îl rupeau pe palmele elevilor.


Unul dintre elevii care au trăit, atunci, pe … palma lor ce înseamnă abuzul unui profesor a fost și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta spune că ajunsese în stadiul de a considera normal comportamentul violent al învățătoarei și preluase și ea apucăturile respectivei, pe care le exercita asupra surorii sale mai mici.


„Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală’, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire dureroasă. Vedetei i-a murit un copil la 3 săptămâni după naștere! „Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și…'


Adriana Bahmuțeanu este cnvinsă că dacă aceste întâmplări aveau loc la momentul actual, învățătoarea ar fi fost arestată.

„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat.


Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră’, a mai adăugat vedeta.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență. Cu ce probleme s-a ales, după campania electorală: ‘Lucrul ăsta m-a costat scump’