Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor! Instanța a hotărât ca băieții să rămână acasă la Silviu Prigoană

 Dana Enache
.

Lovitură cruntă pentru Adriana Bahmuțeanu! Vedeta a primit cea mai proasta veste astă seară, când instanța a decis ca cei doi băieți pe care îi are cu Silviu Prigoană să rămână în grija tatălui, ea urmând să aibă un program de vizită. Așadar, vedeta a pierdut procesul de custodie, pentru cei doi minori.

 

Nu știm dacă războiul este pierdut, dar un lucru este cert. Adriana Bahmuțeanu a pierdut una dintre cele mai importante lupte, cu Silviu Prigoană. Instanța a decis, astă-seară, ca cei doi copii să rămână în grija tatălui, urmând ca Adriana să poată petrece timp cu ei două weekenduri pe lună.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, a declarat Silviu Prigoană, la emisiunea Agenția VIP (Antena Stars).

Vestea pare că nu a luat-o prin surprindere, pe Adriana, care susține că procesul încă nu s-a încheiat și că cea mai importantă înfățișare va avea loc peste 3 săptămâni

„I-am crescut patru ani singură, așa cum am putut eu. Din luna decembrie încearcă să îi rupă de mine și de mama mea, de bunica lor. Nu m-a lăsat să vorbesc cu ei la telefon. Mâine mă voi duce la Protecția Copilului. Evident că este o durere foarte mare, o singură dată ne-am văzut 10 minute la un mall. M-am gândit să-mi iau zilele, dar am zis că mai bine trăiesc, pentru copiii mei. Eu nu sunt nici moartă, sunt în viață, sunt mama copiilor. În perioada asta plănuiesc o operație, am probleme grave de sănătate. După operație, nu voi avea voie să fac efort. Mi se pare corect cum se procedează, nici nu m-a lăsat să duc copiii la doctor”, a declarat Adriana, imediat după ce s-a aflat că a pierdut custodia copiilor.

Prigoană a depus în instanță filmări împotriva Adrianei

Scandalul s-a reaprins între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană în toamna anului trecut, când afaceristul a declarat că a depus, la Instanță, o serie de filmări car o pun într-o lumină nefastă pe fosta lui soție. „Au venit copiii în vacanță și, când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut, în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el. Copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit”, a declarat Prigoană.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton