Adrian Titieni, devastat după ce și-a văzut fosta soție sărutându-se cu Papadopol! "Nu se gândea nicio clipă că poate să primească această lovitură..."

.

Adriani Titieni este devastat după ce a aflat, din presă, că fosta lui soție, Adriana Titieni, actualmente Irimescu, are o relație cu Alexandru Papadopol.

Știrea-bombă a zilei de ieri îi are drept protagoniști pe Alexandru Papadopol și Adriana titieni, fosta soție a lui Adrian Titeni, care au fost surprinși de paparazzi sărutându-se în plină stradă, la scurt timp după divorțul actorului de Ioana Ginghină.


Adriana Titieni (43) este fosta soție a marelui actor Adrian Titeni (56), cel care i-a fost mentor lui Alexandru Papadopol atât în facultate, cât și la examenul de doctorat, iar actrița și soțul ei au împreună doi copii – Ariadna (21), studentă la Medicină, și Marc (19), student la Teatru.

Chiar dacă cei doi nu mai formează o familie de ceva vreme, despărțindu-se în mare discreție, acum mai bine de un an, conform surselor, citate de click.ro, Adrian Titeni a fost extrem de afectat în momentul în care și-a văzut fosta soție sărutându-se în stradă cu Alexandru Papadopol. Deși Adriana Titieni spunea anterior că doar moartea o va despărți de soțul ei, iată că acest lucru s-a întâmplat mai repede decât se așteptau cei doi…


„Este dărâmat!'

Pentru actor a fost cu atât mai dureros să-și vadă soția în brațele altui bărbat cu cât cei doi au fost amici foarte buni, colegi de scenă, mergeau împreună în turnee, dar și în vacanțe, se vizitau, iar Adrian Titeni i-a fost lui Alexandru Papadopol și mentor la doctorat… Apropiații actorului au confirmat că acesta este devastat:

„Adi este distrus. Nu se gândea nicio clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat', au declarat, pentru click.ro, surse din anturajul actorului Adrian Titieni.


Foto: Spynews