Adrian Teleșpan, confesiune la Asia Express: "A patra mea calitate este faptul că sunt homosexual"

 Oana Pantazi
.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au devenit în scurt timp unul dintre cele mai simpatizate cupluri de la Asia Express, chiar dacă debutul nu a fost spectaculos. Recent, Adrian Teleșpan și-a uimit fanii prin sinceritate, făcând o declarație cu privire la sexualitatea lui care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată…

Desigur, pentru cei care au citit „Cimitirul”, un bestseller, considerat primul roman gay pe placul heterosexualilor, orientarea sexuală a lui Adrian Teleșpan nu este un secret, însă mulți dintre telespectatorii Asia Express probabil că nu erau la curent cu asta și au fost surprinși de declarația lui sinceră.

În momentul de față, echipa Morodan-Teleșpan este una dintre cele mai puternice din competiție, dialogurile spumoase dintre cei doi, dar și modul în care reușesc să-și îndeplinească sarcinile făcând deliciul publicului. Firea calmă și autoironia lui Teleșpan se potrivesc perfect cu temperamentul exploziv și gura slobodă ale „contesei digitale”, cei doi putând să formeze oricând o trupă de stand-up comedy.

În emisiunea de pa 1 aprilie, fără să fi fost însă o păcăleală, Adrian Teleșpan a recunoscut în fața camerei că este homosexual și, mai mult decât atât, a ținut să sublinieze că homosexualitatea este una dintre calitățile sale… „A patra mea calitate este faptul că sunt homosexual', a punctat concurentul, cu umor.

Adrian Teleșpan s-ar căsători cu un bărbat… Dacă ar avea cu cine!

Nu este prima oară când Adrian Teleșpan vorbește despre orientarea sa sexuală, acesta recunoscând, într-un interviu pentru life.ro, că s-ar căsători cu un bărbat: „Da, dacă aş avea cu cine, da. E la fel şi ca la heterosexuali: teoretic te căsătoreşti doar dacă ştii că vrei să faci asta cu adevărat! (…) Nu mi se pare că aduce un surplus de bine într-o relaţie. Dacă doi oameni sunt fericiţi împreună, două acte n-or să le schimbe cu nimic viaţa, cu toate astea, vezi tu, le-o schimbă, pentru că foarte mulţi devin extrem de închistaţi în treaba asta şi sunt foarte copleşiţi cumva de actul în sine… Vorbesc de cupluri de heterosexuali pe care îi cunosc.' Dar, după cum singur concluzionează, uneori hârtia distruge căsnicia… Fie că este vorba despre gay sau despre hetero…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton