Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru fiul său, Mario, la 18 ani: "Mi-ai arătat încă din prima secundă, de când te-ai născut, că..."

 Dumba Gabriela
.

Mario, cel mai mare dintre copiii lui Adrian Mutu, din căsnicia cu Alexandra Dinu, a împlinit 18 ani, iar fostul fotbalist nu a ratat ocazia de a posta un mesaj pentru fiul său, care a devenit un bărbat în toată regula.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 41 de ani, Adi Mutu este de patru ori tată și, dacă băiatul cel mic are 3 ani, fiul său cel mare a devenit un bărbat în toată regula. Mario a împlinit 18 ani și i-a smuls tatălui său un mesaj emoționant, postat pe rețelele de socializare, împreună cu o serie de fotografii, în care este surprinsă evoluția lui Mario.

„La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza . Mi-ai arătat încă din prima secunda de când te-ai născut ca ești ambițios și un luptător. Happy 18th bday !', a fost mesajul lui Adi Mutu.

În urmă cu o lună, fostul fotbalist a postat pe Instagram o fotografie cu cei doi băieți ai lui, Tiago și Mario, în dreptul căreia a scris „Băieții mei „, iar fanii au apreciat imediat că Mario îi seamănă foarte mult.

fiu-adrian-mutu5fiu-adrian-mutu5

În ultima perioadă, Mario și-a petrecut timpul în țară, după cum a povestit mama lui, Alexandra în emisiunea „La Măruță' de la Pro TV, acum puțin timp. „Este în România. O să ajungă în București chiar astăzi. Era prin Cluj, momentan. A fost de câteva ori în țară în această vară. Îi place extrem de mult acolo, normal că rădăcinile lui acolo sunt'.

„S-a gândit să se mute în România,e o alternativă. Are o parte din familie acolo: tatăl lui, tatăl meu, sora mea. Dacă se întâmplă asta, o să fiu și eu mult mai mult acolo. Nici mie nu îmi vine să cred câteodată cât a crescut, mă uit la el…Doamne, cum a zburat timpul?!', a mai afirmat fosta soție a lui Adrian Mutu.

Adrian Mutu mai are două fete din căsnicia cu Consuelo Matos, Adriana Lea (14 ani) și Maya Vega (12 ani), care locuiesc în Republica Dominicană, împreună cu mama lor.

Citește și:

Cum arată Alexandra Dinu la 16 ani după ce a părăsit România. Fosta soție a lui Adrian Mutu are 39 de ani și nu s-a schimbat deloc

O mai ții minte pe Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu? Cum arată și cu ce se ocupă focoasa brunetă, la șapte ani de la divorțul de fotbalist

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton