Adrian Minune spune adevărul! A făcut sau nu trafic de droguri: „Este foarte important...”

.

Adrian Minune a vorbit în premieră despre mai multe aspecte neștiute sau nu foarte populare, din viața sa. De foarte multe ori s-a speculat că solistul ar fi făcut trafic de droguri, așa că Adrian Minune a clarificat, într-un final, situația și a adresat zvonurile care datează de ani buni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adrian Minune este unul dintre cei mai de succes soliști din România, dar asta nu înseamnă că a fost ferit de ghinion. Cu o familie superbă și o carieră de succes, Adrian Minune s-a lovit de foarte multe ori de zvonuri care i-au dăunat imaginii. Cu siguranță, pentru foarte mulți oameni era o mare curiozitate dacă Adrian a făcut sau nu trafic de droguri, având în vedere că aceste speculații există în presa mondenă de ani buni.


Citește și:Cine este Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune. Sunt împreună de 30 de ani!

Citește și:Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Citește și:Până și Adrian Minune s-a împrumutat de bani, în pandemie: ‘N-am mai putut cheltui ca înainte’

Citește și:Adriana Simionescu are iubit și deja i l-a prezentat lui Adrian Minune: „Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț'. Cum a reacționat artistul

Invitat la emisiunea „40 de Întrebări’, de la Kanal D, Adrian Minune a primit, printre altele, și această întrebare. Artistul nu a stat pe gânduri și a demontat zvonurile relevate de acest subiect. Motivația sa principală a fost, în primul rând, că nu ar avea fizicul necesar să facă așa ceva. Mai mult decât atât, chiar și Adrian Minune a dezvăluit că aceste zvonuri sunt foarte vechi, iar situația a fost lămurită cu ajutorul oamenilor legii.


Adrian Minune,
despre traficul de droguri

‘Am eu fizicul de a face trafic? E cea mai mare prostie! Atâta timp cât poliția sau statul român te cheamă undeva, pentru a da cu subsemnatul, trebuie să mergi. Nu? Pentru a dovedi că ești nevinovat. Asta cu traficul de droguri este de când eram eu copil, de când mi-am luat prima Dacie. Este foarte important să spun nu, nu am făcut!’, a dezvăluit Adrian Minune, despre droguri, în emisiunea citată anterior.


Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit că s-a simțit cu adevărat umilit, la un moment dat, în cariera sa. Dacă v-ați fi așteptat c aacest lucru să se fi petrecut în timpul unui eveniment, ei bine, vă înșelați! Adrian Minune a fost trimis acasă, de la o emisiune TV, din cauza unei întârzieri de doar 5 minute. Solistul consideră că atunci a fost, cu adevărat, înjosit.


‘De scuipat, poţi să fii scuipat ca lăutar, pălmuit chiar. Iar umilit poţi să fii şi când eşti înjurat, că vorbe sunt. Şi să vorbeşti foarte uşor când eşti beat, se poate. Umilit eşti atunci când eşti neserios. Si mi s-a întâmplat prima dată nu la o nuntă, ci s-a întâmplat la o emisiune. Am ajuns cu cinci minute mai târziu şi mi-a zis ‘Te rog frumos să pleci acasă’. Aia a fost pentru mine o umilinţă. Dacă ai ales să fii lăutar, trebuie să îţi accepţi meseria aşa, cu tot ce este.’, a mai precizat solistul.

Sursa FOTO: Facebook.