Adrian Minune se retrage din muzică și face declarații controversate: "Mai am de trăit 10 – 15 ani..."

 Dumba Gabriela
.

Adrian Minune și-a anunțat retragerea din muzică, în 2024 pentru că, spune el, mai are de trăit 10-15 ani și vrea să petreacă mai mult timp cu familia. Manelistul va susține peste doi ani un spectacol mare de retragere, pe un stadion.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși are doar 47 de ani, Adrian Minune a decis să se retragă din muzică și a anunțat pe toată lumea că nu va mai cânta la nunți și evenimente private. Manelistul spune că în cei 10-15 ani pe care îi mai are de trăit vrea să se bucure de familia lui.

45754575

De ce se retrage Adrian Minune din muzică

Adrian Minune a șocat pe toată lumea, după ce a declarat la Xtra Night Show că se va retrage din lumea muzicii în anul 2024.

'În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea', a explicat Adrian Minune pentru Antena Stars.

Cântărețul de manele își dorește să petreacă mai mult timp cu familia, cu copiii și nepoata lui, așadar din 2024 nu va mai participa la evenimente private, la nunți sau la botezuri.

Un alt motiv al retragerii sale este lipsa de respect cu care sunt artiștii tratați la evenimente.

'Noi cântăm și când sunt oamenii trezi și când sunt beți. Și nu mai accept ca niște copii să mă împingă sau să vorbească anapoda. Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. Într-un timp, mai obosim și noi', a mai spus cântărețul.

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu, după ce a devenit mamă: „M-a învățat cum să mănânc corect'

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit’ / EXCLUSIV

De ce nu a mers Adrian Minune la nunta lui Florin Salam

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit pe 1 iunie, iar mai mulți artiști de la noi din țară au fost invitați, printre care și Adrian minune cu familia sa.

Însă marele absent a fost tocmai Adrian Minune și toată lumea s-a întrebat de ce.

'Eu am fost plecat în Serbia, a fost o nuntă de am luat-o de anul trecut, în care a fost pandemia. Toată familia mea a fost invitată acolo (nunta lui Florin Salam, n. red.), dar și eu, însă eu nu am putut să ajung deoarece eu nu mă joc cu banii altora.

Pentru că unii fac banii mai ușor, iar alții mai greu. Ceea ce vorbesc eu îmi place să fie ștampilă', a declarat Adrian Minune.

Ce avere are Adrian Minune

Cântărețul Adrian Minune a petrecut mai bine de 30 de ani în fața publicului. În toată această perioadă, artistul a strâns o avere colosală, estimată în presă la 100 de milioane de euro.

Zvonurile sunt că artistul deține 15 vile, 13 mașini și multe terenuri în apropierea Capitalei.

Într-o vreme onorariul său începea de la minim 6.000 de euro. Într-o singură seară, Adrian Minune reușea să strângă o mini avere doar din dedicații.

Prezent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', artistul a fost întrebat de moderatoare care este cea mai mare sumă strânsă la un singur eveniment. De asemenea, Adrian Minune a fost întrebat și ce avere deține și dacă suma de 100 de milioane de euro care se vehiculează în presă este adevărată. Cântărețul a fost însă reținut în răspunsuri.

„La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!', a mai spus Adrian Minune în emisiunea menționată mai sus.

Adrian Minune deține mai multe proprietăți în comuna Ștefănești de Jos, de unde provine. De asemenea, acesta mai deține un cartier de vile, un complex cu saloane de evenimente și un restaurant.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton