Adrian Minune, schimbare de look. Nu te-ai aștepta să-l vezi așa!

 Oana Pantazi
.

De când a devenit bunic, Adrian Minune pare să întinerească pe zi ce trece, iar diferențele se văd nu doar în ținuta artistului. Iată ce schimbare neașteptată de look și-a făcut Adrian Minune!

La 45 de ani, Adrian Minune, pe numele său din buletin Simionescu, nu își arată vârsta, chiar dacă, de ceva vreme, a renunțat la apelativul „Copilul”, considerând că nu i se mai potrivește. Într-adevăr, e oarecum ciudat să auzi că… Copilul lui Copilul minune a făcut un copil, așadar artistul se pregătește, după cum singur a glumit, pentru nick-name-ul „Bunicul minune”.

Asta, evident, nu-l împiedică pe cel mai faimos cântăreț de manele să fie în pas cu moda. Fie că se îmbracă elegant sau casual, Adrian Minune are, fără îndoială, stilul propriu, ușor de recunoscut. Într-o singură privință artistul a fost destul de conservator… până acum.

Adrian Minune și-a schimbat tunsoarea!

Artistul a avut aproape mereu aceeași freză „regulamentară”, dar iată că, recent, a reușit să-și ia fanii prin surprindere cu un nou look. Tunsoarea nu numai că i-a mai șters niște ani de pe chip, ci… i-a mai adăugat și niște centimetri în plus, așadar probabil că ne vom obișnui cu ea. Așa cum va trebui și el să se obișnuiască cu faptul că este pe cale să fie întrecut de către membrii propriei familii, și nu ne referim la înălțime, ci la talent – Karmen, fiica lui cea mare, și-a făcut deja un nume în muzică, în timp ce Adriana, celalaltă fiică, s-a făcut și ea remarcată la Vocea României.

Foto: Instagram

Adrian Minune și KarmenAdrian Minune și Karmen

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton