Adrian Minune și-a recumpărat telefonul de la hoți și le-a dat și bonus: "Am apreciat profesionalismul"

.

Adrian Minune și-a recumpărat telefonul de la hoți, gest pe care nu mulți dintre noi l-am fi făcut! Mai mult, Adrian Minune spune că le-a oferit „câteva sute” celor care i-au furat telefonul și ochelarii de soare pentru că le-a apreciat profesionalismul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Adrian Minune a fost prădat de hoți, dar nu orice fel de hoți, ci unii cu adevărat profesioniști pentru că, spune manelistul, au acționat la secundă, iar asta nu e lucru puțin. Minune nu s-a dus la Poliție, ci s-a înțeles cu ei și le-a plătit lucrurile pe care le-au furat din mașina lui.

Adrian Minune, impresionat de hoțul care i-a furat telefonul


Adrian Minunea mărturisit că el chiar l-a apreciat pe hoțul respectiv, deoarece a dovedit că a fost extrem de atent și meticulos, în condițiile în care mașina manelistului nu ‘se sparge’, cu una, cu două.

Așadar, Adrian a avut sursele sale, din care a aflat cine au fost hoții și a mers acasă la ei pentru a-și recupera telefonul mobil cu 300 de euro și a mai plătit încă 200 de euro pentru a-și recupera ochelarii de soare.
Da, pentru că aveam niște poze acolo care erau din vacanța mea, aveam 6 mii și ceva de numere de telefon, numere importante de telefon, și pentru că l-am apreciat pentru profesionalism i-am mai dat eu câteva sute.


Pentru că o mașină ca a mea, după 40 de secunde se închide singură, dacă nu mai e nimeni. Mașina se închide singură. El a fost atât de atent încât, atunci când am parcat, eu m-am uitat în oglindă, el din spate mi-a deschis ușa și a lăsat-o deschisă‘, a povestit Adrian Minune la Xtra Night Show.

Citește și: Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor.Ce probleme a avut cu legea


Citește și: Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina: „Frontiera română era plină de resurse

Citește și: Soția lui Alec Baldwin este însărcinată cu al șaptelea copil. Cum a dat Hilaria vestea

Ce avere are Adrian Minune

Adrian Minune era cotat în 2019 în presă ca fiind unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele din țară. Se zvonea că el se bucură de nu mai puțin de 15 vile, 13 mașini și multe alte terenuri chiar în jurul Bucureștiului.

De asemenea, onorariul său pleca de la minim 6.000 de euro, dar artistul putea să strângă sume imense doar din dedicațiile pe care le dau persoanele la evenimente.


Întrebat, într-o emisiune TV, care este cea mai mare sumă strânsă la un singur eveniment, iar răspunsul i-a lăsat mască pe mulți români ce nici măcar nu visează la atâția bani.

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari’, a spus manelistul.


Adrian Minune a câștigat enorm din imobiliare

Pe lângă faptul că el a construit multe case în comuna Ștefănești de Jos, de unde provine, acesta mai deține un cartier de vile ce se află pe o stradă pe care o deține, un complex cu saloane de evenimente și un restaurant.

Nu s-a oprit aici. Manelistul a cumpărat și multe terenuri, așa că averea lui era estimată la 100 de milioane de euro în 2008.

„Averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!’, a mai spus Adrian Minune.