Adrian Enache şi Claudia Motea, distracție la shopping

 Florentina Liutic
.

Interpreții rolurilor principale din producţia cinematografică Kandy', Claudia Motea şi cântărețul Adrian Enache, au fost surprinşi în timp ce alegeau ţinutele vestimentare în magazinul unui brand masculin de lux.

 

enache1

 

Cei doi artiști şi prieteni s-au distrat de minune printre costume, cămăşi, cravate, pantofi şi accesorii. Cum amândoi sunt îndrăgostiți de modă, nici nu au simțit când a trecut timpul, petrecând câteva ore bune povestind și distrându-se.

 

Dacă pe Adrian Enache îl cunoaşteţi pentru umorul de care dă dovadă şi piesele ritmate, pe Claudia Motea aţi descoperit-o de curând. Actriţă şi dramaturg, ea a cucerit Canada unde a câştigat premii importante în film şi teatru cum sunt: Best Actress, Best Original Script, Best Production, Best Audience Award – și o nominalizare Brickenden Award, similar cu Premiul de Excelență în dramaturgia canadiană.

 

În 2010, Claudia Motea a debutat în Cetatea Filmului, la The Magic Castle, în show-ul de varietăţi The Big IF, unde a jucat alături de cunoscutul magician-actor Brandon Scott.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton