Adrian Enache, despre lecțiile învățate de la Mihaela Runceanu, pe vremea când îi era elev: „Toți au ajuns mari vedete ale muzicii românești”

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Enache, despre lecțiile învățate de la Mihaela Runceanu, pe vremea când era elev. Invitat în emisiunea online „Duet cu Alexandra', solistul a făcut o serie de declarații despre începuturile carierei sale și despre persoanele care au avut un aport important în parcursul său profesional. Acesta a aminitt-o pe Mihaela Runceanu, cea care i-a fost profesoară de canto în urmă cu mulți ani. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România. Solistul și-a făcut debutul în muzică în anul 1989 și are o carieră care se întinde peste 30 de ani. Artistul a urmat cursurile liceului „Alexandru Ioan Cuza' și a absolvit Institutul Politehnic, secția Metalurgie, având diploma de inginer. Ulterior, acesta a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, la clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor. Invitat în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu, artistul a făcut o serie de dezvăluiri din perioada când era elev, amintind de orele cu regratat Mihaela Runceanu și lecțiile pe care le-a învățat de la aceasta.

ad10ad10

Citește și: Adrian Enache are un mare regret legat de Angela Similea:'Mă gândesc poate o înduplec…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache:”Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate…”

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Nosfe unui concurent de la Chefi la Cuțite, cu puțin timp înainte să moară: „Nu a mai apucat”

Citește și: Corina Bud recunoaște că are un nou iubit, la 6 ani de la divorțul de Nelu Bud:„Mă încarcă cu energie bună' / EXCLUSIV

Adrian Enache, despre lecțiile învățate de la Mihaela Runceanu, pe vremea când îi era elev

Adrian Enache a mărturisit că regretata cântăreață de muzică ușoară a avut o contribuție importantă în formarea sa ca artist. Mai mult, aceasta a învățat de la Mihaela Runceanu să acționeze cu diplimație în orice situație.

„Eu sunt foarte sincer! Mie când nu-mi place ceva spun și când îmi place ceva spun! M-a învățat Mihaela Runceanu! Ne-a învățat pe toți! Am fost o clasa model! Toți au ajuns mari vedete ale muzicii românești, care au terminat la ea! Și ne-a învățat așa… pentru că noi aveam și colegi care veneau la Miheala Runceanu, chiar dacă nu aveau nicio treaba cu muzică și ea le spunea: «Mai, băiete, ce frumușel ești! Vezi că mai sunt și alte genuri, pictură, lectură, teatru, film, mergi în altă parte! Tot aici ne întâlnim în școală asta, dar au și alte clase!»

Adică nu l-a jignit, nu i-a jignit niciodată! Așa spun și eu, cu diplomație! Păi nu-mi place să jignesc oamenii! Refuz frumos, cu zâmbetul pe buze, pentru că eu am terminat și Psihologia, a două facultate, am și armata, la Parasutisti, la Buzău!', a spus Adrian Enache.

„Sunt inginer metalurg'

Înainte de a deveni cunoscut, Adrian Enache a profesat ca inginer. Unul dintre directorii de la fabrica de camione din Brașov l-a sfătuit pe artist să participe la „Cerbul de aur', dupăce i-a remarcat înclinațiile artistice.

 „Am făcut două facultăți! Sunt inginer metalurg, da! La Galați! Am lucrat foarte puțin! A fost un pic de verificare după ce am terminat facultatea! Te trimiteau trei luni așa, stagiar cum ar veni! Dar am făcut vreo luna în acolo și vreo două la Român, Brașov, la Fabrică de camioane! Și eu mai mult cântăm! Și a fost o întâmplare foarte frumoasă cu unul dintre directorii de la Român, Brașov, mi-a spus: «Maestre, la 300 de metri de noi este Piața Sfatului din Brașov, unde se ține Cerbul de Aur, decât să piardă țară un artist excepțional, în dauna unui inginer mediocru, mai bine rămâi acolo»', a mai povestit acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton