Adrian Enache i-a răspuns lui Aurelian Temișan, după declarațiile referitoare la destrămarea trio-ului din care făceau parte: „Doar la concertele mele se pare că o să ne mai reunim. El nu ne-a chemat să...”

.

Recent, Aurelian Temișan a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai și a dezvăluit motivul pentru care a destrămat trio-ul ce făcea senzație în anii 90. Aurelian Temișan, Adrian Enache și Daniel Iordăchioaie au colaborat timp de 9 ani și s-au separat brusc, fiecare artist lansându-și cariera solo. Iată ce s-a întâmplat în urmă cu 14 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Aurelian Temișan a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai și a dezvăluit motivul pentru care a a destrămat trio-ul de aur din anii 90. Artistul a spus că ruptura s-a produs din cauza viziunilor diferite, el fiind cel care a decis să părăsească trupa. Recent, Adrian Enache i-a răspuns lui Aurelian Temișan și a explicat de ce acesta rămânea singur pe scenă. De asemenea, soțul Iulianei Marciuc a făcut o declarație neașteptată despre reuniunea trupei, arătându-se deranjat de faptul că fostul lui coleg de trupă nu i-a urmat exemplul.


După declarațiile făcute de Aurelian Temișan în emisiunea de la Kanal D, Adrian Enache a reacționat și a explicat ce s-a întâmplat în urmă cu 14 ani.

Citește și: Aurelian Temișan a spus totul despre scenele de sărut cu Loredana Groza, din filmul A doua cădere a Constantinopolului: „Mai mult se…'

Citește și: Cine este Monica Davidescu. Soția lui Aurelian Temișan a pierdut o sarcină și a rămas fără mamă la doar 3 ani


Citește și: Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul'

Citește și: Survivor România 2023. Cine sunt Războinicii propuși spre eliminare

Adrian Enache i-a răspuns lui Aurelian Temișan

Aurelian Temișan a afirmat că obișnuia să rămână singur pe scenă, pe vremea când făcea parte din trio-ul de senzație, ceilalți doi artiști aflându-se în sală sau semnând autografe. În replică, Adrian Enache spune că fostul lui coleg de trupă era mai sobru, fiind alegerea acestuia de a rămâne în fața microfonului.


„A zis că  mergeam în sală și dădeam autografe iar el rămânea pe scenă. Păi ce să-i fac, dacă e mai sobru. Țipau fetele, era normal să mă duc. Important că și după atâția ani, deși nu am scos niciun album împreună, tot avem succes toți trei, atunci când urcăm pe aceeași scenă, cum s-a întâmplat la spectacolul meu de la Sala Palatului’, a spus Adrian Enche, potrivit cancan.ro.

Ce spune Adrian Enache despre reuniunea trio-ului

În legătură cu revenirea pe scenă a triou-lui care făcea senzație în anii 90, Adrian Enache s-a arătat deranjat de faptul că el și Daniel Iordăchioaie nu au fost invitați la spectacolele lui Aurelian Temișan. În urmă cu un an, cei trei artiști s-au reunit la Sala Palatului, mega-concertul fiind organizat de soțul Iulianei Marciuc.


„La Temișan am fost la primul concert, împreună cu Iordăchioaie, eram în sală, ca spectatori. Apoi la următorul nu am ajuns pentru că eram plecat, eu sunt acum artist internațional, onorez comenzile, stau mult pe afară.

Doar la concertele mele se pare că o să ne mai reunim. Temișan a avut și el, dar nu ne-a chemat să cântăm. Nu judec pe nimeni, Doamne- Doamne e sus și vede tot. (…) Cât am fost în America, Iordăchioaie mi-a ținut locul la teatrul Tănase, oamenii mi-au mulțumit că l-am chemat pe el’, a fost replica plină de înțeles al iubitului Iulianei Marciuc.


Ce a spus Aurelian Temișan în emisiunea lui Denise Rifai

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, Aurelian Temișan a dezvăluit motivul pentru care s-a destrămat trio-ul de aur la sfârșitul anilor 90. Cei trei nu au reușit să-și mai „coreleze energiile’, așa că artistul a preferat să părăsească trupa.


„Faptul că noi n-am fost trei băieți care ne-am unit să facem un trio, ci eram trei nume, trei entități care am încercat să facem ceva comun și fiind trei personalități puternice, nu ne-am mai corelat energiile la un moment dat.

Pentru că unul din colegi avea cu totul altceva de făcut, ba era în sală, dădea autografe și această energie pierdută o dată, de două ori, de zece ori, s-a adunat și, personal, am obosit. Eu sunt cel care a rupt acest trio, care și acum ar funcționa, vocal, dar suntem diferiți ca personalități și nu mai puteam fi împreună’, a spus Aurelian Temișan în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook