Adrian de la INSULA IUBIRII ar fi plecat în Italia pentru a scăpa de puşcărie. Acuzaţiile care i se aduc sunt foarte grave!

.

Adrian Boțoc, fostul concurent de la Insula Iubirii, ar avea probleme grave cu legea, după ce ar fi bătut doi oameni, care au avut nevoie mai multe zile de îngrijiri medicale ulterior. Sursele citate de Ziar de Cluj susțin că acesta a plecat în Italia la scurt timp după incident pentru a evita o posibilă pedeapsă cu puşcăria.

Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca l-a trimis în judecată pentru a doua oară pe Adrian Boțoc, fostul concurent de la Insula Iubirii. Potrivit ziardecluj.ro, Adrian l-a bătut pe un cetățean străin în faţa unui club din Cluj-Napoca, iar victima lui Boțoc a primit 8 zile de îngrijiri medicale. La fel ca și tânărul atacat de Boțoc în NOA, cea de-a doua victimă a fost lovită de către concurentul de la Insula Iubirii tot cu pumnii.


„S-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului B.A.D. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe prev. de ar. 193 alin. 2 C.pen., constând în aceea că la data de 14.09.2018, în timp ce se afla în zona localului L.P., din Cluj-Napoca, a lovit-o cu pumnii pe persoana vătămată A.B., inclusiv după ce aceasta a căzut pe stradă, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale’, a confirmat pentru Ziar de Cluj, reprezentanții Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca.


Pedeapsa primită de Adrian Boţoc

Adrian Boțoc, unul dintre foștii concurenți din sezonul 5 al emisiunii Insula Iubirii, și-a primit sentința definitivă. Inițial, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în procesul de purtare abuzivă, după ce a bătut un bărbat în Clubul NOA în perioada când era bodyguard.

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj s-au îndurat de Adrian Boțoc, care a fost condamnat pe fond la un an cu suspendare și au dispus amânarea aplicării unei noi pedepse de 8 luni. Astfel că după termenul de supraveghere de 2 ani, în care trebuie să fie cuminte, e ca și cum pedeapsa nu ar fi existat și nu apare în cazier, informează clujust.ro. În plus, fostul concurent la Insula Iubirii’ este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.


În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor’, arată soluţia Curţii de Apel Cluj, după cum notează „Ziar de Cluj la sfârşitul lui septembrie.


Pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Adrian Boţoc este obligat să respecte mai multe măsuri printre care se numără și următoarele:

– să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj la datele fixate de acesta;

– să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

– să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

– să comunice schimbarea locului de muncă;

– să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.